Bigpatron detaylı yardım .

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve yolcu11 tarafından 29 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yolcu11

yolcu11 User

https://board-tr.seafight.com/threads/oyun-donma-acilmama-ve-flash-player-coekmesi.197/

Bilgisayarım eski ve fazla kasıyor yukarıdaki linkdeki bilgileri okudum ve birkaç soru işareti var kafamda 2008 model bilgisayarım ve güncel flash player yüklüyorum günceli kaldırıp hangi sürümü indirmemi önerirsiniz ayrıca java kurdum hızlandırdıgını söylediler sürekli bazı tarayıcı temizleme programları ile cerezleri ve önbellegi siliyorum . Lag sorununu ortadan kaldırmak için ne gibi işlemler yapmak gerekmektedir . İyi görevler . @Bigpatron

2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Son sürümü kullanmanızı tavsiye ederim zira eski sürümler oyunda hata verdibilir. Lagların hepsi sizden kaynaklı değil oyunda kasmalar yapmaktadır herkesin bildiği gibi dolayısıyla %100 çözüm öneremem ancak en aza indirgemek için oyun oynarken ek site açmayın (youtube gibi) ayrıca internetten bulabileceğiniz programlar yardımı ile bilgisayarınızı oyun moduna alabilirsiniz bu sayede oyun modunu aktif ettiğinizde diğer birçok kullanmadığınız ancak arka planda çalışan sistem devre dışı kalarak bilgisayarın performansı artacaktır.

ghosthunter bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.