Bigpatron- Cevap

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Froentsr tarafından 24 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Froentsr

Froentsr User

Bahsettiğiniz User ID 17151011 id li geminin hangi kişiye ait olduğu hakkında hiçbir fikrim yok ancak bildiğim tek bir şey var o da benim öyle bir gemim yok. Diğer konuya gelince de insiyatif kullanabiliyor olmanız çok güzel hele ki eşit şekilde dağıtabiliyorsanız. Ancak en ufak bir eleştiri de müşterilere karşı etki-tepki olarak bu şekilde çıkışlarınızı hiç doğru bulmuyorum, defalarca örneği var bunun. Şu id ye girmişte şöyle şöyle yapmış, hangi servere bile ait olduğunu bilmediğim bir gemi, belki de birisi rica edip taşlarını vesaire ayarlatmıştır bilmiyorum, hile kullanmış birşeyler katlamış illegal herhangi bir işe bulaşmış ise arkadaşım bile olsa umrumda olmaz sınırsız banlansın, insiyatif hakedene kullanılır, hile kullanan birisinin ban süresini düşürmek yüz vermekten ötesi değildir, saygılarımla.

2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Ip adresinizinden çıkan hesap o, tanımıyorsanız o zaman hesabınızı demekki başkası yada başkaları ile paylaşıyorsunuz. Yada dediğiniz gibi taşlarını ayarladınız bu durumda bunu yapmanızı tavsiye etmem zira ileride oluşabilecek bir olumsuz durumda ben tanımıyorum vs tarzında yazıların hiç bir anlamı olmaz.

Hile ile oyun açığı farklı şeydir. Hile kullanıpta ceza alana zaten yardım edilmiyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.