bIGPATRON buraya bakabilirmi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve 4x4zekaküpü tarafından 4 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. seafight e giris yaptigimda ekranda sadece hac isareti cikmasi normalmi bunun olmasini bir cok kisi gibi istemyorum

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Hac isareti derken?

3. artı isareti hiristiyanlarin kulladigi

4. ●ђр●

●ђр● Guest

Ben de biliyorum ne olduğunu sadece demek istediğim benim anasayfamda hac işareti falan yok eğer kastettiğiniz şey elcanodaki hellhammerdeki haç işaretleri gibi anasayfada herhangi bir şeyin üstündeyse bu gayet normal bir durum.

5. ilksol

ilksol User

arkadaşın dediği bazen beyaz bi sayfada sadece tek bir tane hac işareti olabilir

6. evet aynen o

7. Tamamen boş beyaz bir sayfa ve sol üst köşede bir karakter büyüklüğünde + benzeri küçük bir sembol, bana da bir kaç kez çıkmıştı.

8. ●ђр●

●ђр● Guest

Giriş problemi olunca çıkıyor olması lazım onun, sayfayı yenileyip tekrar giriyorsunuz ve anasayfanız normal çalışıyor. Kimse sizin anasayfanıza tutup da haç işareti koymaz ya, hata ekranı o işte altında bir şey aramamak lazım :)

9. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Her ne işareti çıkıyorsa onu ordan kaldırmak mümkün değildir. Sonuçta adamların oyunu müslüman değiller gemilere koydukları gibi istedikleri yere o işareti koyabilirler. İşaretten rahatsız oluyorsanız malesef yapmanız gereken Türkiyede yapılan bir Türk oyuna yönelmek diyeceğim ama buraya yazdığın klavye, bilgisayar bile o dine mensup insanların icadı, takılmayın öyle gereksiz şeylere boşuna.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.