bigpatron bunu acıkla ne ilk defası

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve GARDİYAN-B34 tarafından 17 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Evet çoğu ban almadı en güzel örneğide siz, daha öncekier ban alırken siz kullanmaya devam ettiniz. ikincinin cevabı ise ilk defa hile kullanmış hesaplar denildi. Sizin hesabınıza bakıyorum yetenek hilesi yapmışınız kapanmış açılmış, şimdidede bot kullanımından kapatılmış.

sözde benı rencide etdınız he :)

ilk defa hıle kullanmıs hesaplar denıldi diyonuz.nerde bu acıklama lınk atın

ben size bi lın atayım suan dedınızızn tam tersi olan bır lınk acıklamyı yapanda siz ha bi baskası degıl.

https://board-tr.seafight.com/threads/yeni-bot-algilama-sistemi.53844/

rencıde olan sizsiniz .lafınızdan donen sızsınız .dedımı gayet ıyı anlayıp anlamamızlıkdan gelen sizsiniz daha acık sekılde asadakı acklamanızla yazyorum.

Gelecekte ihtarda bulunmayacağız! Önceden uyarmış olup olmamamıza bakılmaksızın, oyunda avantaj kazanmak için bir kötüye kullanımını veya otomatik program kullanımını tespit ettiğimiz oyuncular daimi olarak banlanacak!

bu sizin acıklama

uyarmıs olup olmamaıza ragmen diyonuz ee şimdi neyin uyarısı bu bak bide ünlem koymussunuz komik :) ?

Son düzenlenen: 17 Ağustos 2016
  2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

ilk olarak belirteyim ben size bir açıklama yapmak zorunda değilim. Bir açıklama gelirse genel duyurularda okuyun diye yazılır. ikinci olarak foruma yazılan yazılar benim tarafımdan belirlenip yazılmıyor , şunu duyur diyorlar bende sizlere duyuruyorum. ilk duyuruda ne demiş sonra ne olmuş beni ilgiliendirmiyor zira bu oyunu yöneten kişiler istediği zaman istedikleri değişiklikleri yapma hakkına sahipler ve kimseyede değişiklik için sormazlar. Varsa itiranızın buyrun almanya ile iletişime geçerek derdinizi anlatın kendilerine.

GugudaForza61 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.