@bigpatron bakarsa sevinirim

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve .ĢŘǾŠVДTЄŘ tarafından 1 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sayın bigpatron tamir buffunun içeriği yine %25 hızlandırma gözüküyor ancak eskisi gibi bir etkisi yok. sadece tamir taşı sayesinde biraz tamirat hızı artıyor. bu bir oyun hatası mı yoksa bundan sonra tamir buffları bu şekilde mi olacak merkezden bilgi alıp duyurulara yazmanız mümkün mü? hiç yoktan ruh planlamamızı bu doğrultuda yaparız. teşekkürler

düzenleme: alınan bufflar ruhlar gitmesine rağmen destekler kısmında gözükmüyor. tamir buffunun etkisinin olmamasının sebebi gemiye eklenmiyor oluşu olabilir. sorunu bu şekilde iletirseniz sevinirim

Son düzenlenen: 1 Eylül 2016
  2. ●ђр●

●ђр● Guest

Bu konuyu az önce ben de sordum fakat şuanda tamir bufu ile ilgili bildirilen bir haber yok :)

3. ●ђр●

●ђр● Guest

Ve bu arada tamir bufu gemiye eklenmekte şahsen kendi bufum destekler kısmında görülüyor ve hızlı tamir oluyorum. Sadece eskisi kadar hızlı olmuyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.