Bigpatron Bakarmısınız

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ¥ÛҜSΣҜஐGΣRĬLĬMஐĦÃŦŦI tarafından 24 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gemiye 3 gün önce yanlıslıkla 10.000 etkinlik sandığı anahtarı alındı 10 yazdığımız halde 10.000 geldi supporta yazmama rağmen geri verilmedi lütfen yardımcı olurmusunuz ayda yılda bi yardım istiyorum.

ID - 65/9111189

2. Yalan söylüyor biz de 10 yazıyoruz bize 10 geliyor da sana neden 10.000 geliyor

3. Bunun cevabını sadece adminler bilir konu baltalamana gerek yok

4. Kendi eliyle 10.000 yazıyor yanlışlıkla sonra yok ben 10 yazdım bana 10.000 gönderdiniz :) Başka şikayet var mı bu konuda bu güne kadar ?

5. ☆☆BlubbeService☆☆§•ƒ sana yazmamış sen neden muhalefet oldun

6. ~E~P*R*O*F

~E~P*R*O*F User

İnternet browserinizde girdiğiniz bir sayıyı aynı ekranda farkl bir bölümde yinelediğiniz zaman benzerlik durumuna göre daha önceki yazılan sayıları getirmesi son derece normal. İthamda bulunmadan önce biraz araştırıcı olsanız boş boş yazmasanız ne güzel olacak

iyi oyunlar

7. Orda çıkan yazıyı görmüyor mu sonuçta oyun hatası değil kullanıcı hatası :) Oyuncu neden bunu bigpointe yıkmaya çalışıyor

8. arkdaşım sanırım sende okuduğunu anlamama hastalığı var ciddi bir hastalıktır uzman doktora görünmeni tavsiye ederim. yüksek gerilim hattı nickli oyuncu zaten yazısında yanlışlıkla alındığını yazarak hatanın kendinden kaynaklı olduğunu belirtmiş,oyun hatası diye birşey yazmamış ve eskiden bu tarz olaylarda bir defalık olmak üzere geri iade yapılıyordu buna dayanarak buraya yazmış olabilir iyi oyunlar...

9. özkantr

özkantr User

10. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Size daha önce 3 kere yanlış alımda iade yapılmış. Alım yaparken daha dikkatli olmanız gereklidir. Malesef iade işleminin olması mümkün değildir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.