Bigpatron bakar mısınız?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Leon1232016 tarafından 3 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. dün akşam saatlerinde karaborsadan jinx tasarımı aldım ve güvenli limana gittim taşları yerleştirmek için. gittikten sonra 100 tl bayılıp aldığım yeni tasarımdaki taşları çıkartıp jinx'e yerleştirdim. Ancak normalde taş üstüne taş konulduğunda taşların parçalandığını çok iyi biliyorum başıma geldiği için. Ancak bu sefer jinx'in üzerinde hiç taş yoktu yani slot boştu. Bende 1 adet %20 top hasarı, 1 adet %19 kritk hasar, 1 adet %18 hasar önleme ve 1 adet %12 kaçınma taşını slotlara yerleştirip onayla dedim. Daha sonra oyuna F5 attığımda jinx'in üzerinde benim koyduğum taşlar değil başka düşük seviyeli taşlar vardı.

Bunu supporta yazdım ve bana gelen cevap ''Çalışmalar devam etmektedir. Lütfen forumu takip ediniz. Bilgi geldikçe forumdan paylaşacağız.''

Benim sorunum şu anda oyundaki açıklarla alakalı bir sorun değil. Oyundaki görsel bir hatadan dolayı taşlarım boş yere gitti bunun forumda açıklanacak bir kısmı yok. Yardımcı olabilir misiniz?

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Malesef burada hata sizin, jinx in üzerinde taşların olmadığını gördüğünüzde direk taş yerleştirmek yerine f5/çıkış giriş ile düzelmesini sağlamak ya da support a durumu bildirmek olmalıydı, taşları hemen değiştirmeye çalışmak değil.

Ama yine de belki taşlarınız geri verilebilir, belki pazartesi günü olacak program ile. Ve bunun için de foruma değil support a yazmalısınız. Forumdan teknik destek almanız mümkün değil.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.