Bigpatron bakabılırmı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve [ZdZ]hakanım[61] tarafından 14 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sayın bıgpatron oyundan attıgım krıtık fotoğrafını foruma yükledım 14 gun banlandım forumdan ve bana yazılan şey mum batırılmıs oyuncu vurus denemesı yasaktır dıyor bnunlar oyunun ıtemleri böyle birşey kurallar kısmında yazmıyor ilgilenirseniz sevinirim

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Öncelikle yeni konu açarak resim yüklüyorsunuz resimlerinizi "oyundan kareler" konusuna atmanız lazım. Daha sonra ise o konunun kuralları olarak oyuncu vuruşu vs. fotoğrafları atmak yasaklandı. Aynı şeyi 2., 3., 4., kez yaparsanız forumdan yasaklanmanız çok normal.

3. *Merciless*

*Merciless* Guest

Forum modumuz gereken cevabi vermis sizlere. Bu konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok. Forumdan izin verilmemekte.. bu yuzden dogal olarak uyari amacli yasaklandiniz umarim ayni seyi tekrarlamazsiniz

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.