Big Patron Yetenek Dağılımında Yardımcı Olabilir misin?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve DARKZODYAK tarafından 19 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DARKZODYAK

DARKZODYAK User

Patron Selam, Sizin hazırladığınız yenetek şablonu vardı, lakin ben onu bir türlü bulamıyorum! Bana linkini atabilir misiniz? 45 yeteneğim var! Şimdilik sadece kasmak v.s düşünüyorum! Hız, pır, npc için...14 levelim zapata tasarım var..
    Şimdiden teşekkürler.

Saygılar

2. DARKZODYAK

DARKZODYAK User

Gerek kalmadı patron konu kapanabilir!

3. aslında bilmedğimden cevaplayamadım . ama 2 gündür görüyorum bu arkadaşın konusuyla 1 admin bile ilgilenmedi . gülünç bir durum halâ anlamış değilim .

oder77, DARKZODYAK ve RedBeard bunu beğendi.
  4. 45 yetenek ile OGOUN YOLU (rakibe vuruş-yumruk) tam açık ve TEMEL YETENEKLERE 7 adet vererek AGWE YOLUNDA menzil kapalı göz 5*5 olarak sadece sistem kasma ve VS. yapabilirsin.
    ayrıca yetenek işi kişiye özeldir. herkes amacına göre değiştirip kullanabilir. sadece yetenekler bozmanın özel günleri hariç 100 kristal gibi bir maliyeti olur

5. DARKZODYAK

DARKZODYAK User

Arkadaşım Teşekkürler! Yukarıda ki arkadaşın da belirttiği gibi kimseler ilgilenmedi! Sağlık olsun! Zaten 1 aylıkta chat ban cezası vermişler! Bu konu hakkındada support olsun forum olsun bir çok kez istişarede bulundum lakin önce 7 gün verilen ceza, cevap verdiğim için 30 güne çıkarıldı! verdiğim cevaplarda ise en ufak bir hakaret ve saygısızlık yoktu! Emsal oluşturması açısından Konuyu Yargıya taşımaya karar verdim. P.tesi büyük ihtimal bu konu hakkında avukatımdan bilgi alıp savcılığa gideceğim! 20 gün oldu başlayalı 500 küsür tl yatırdım bu oyuna! Karşılığı bu olmamalı idi! Ben yaş itibariyle 17-18 değilim! Bu konunun peşini bırakmayacağım! Ben Türkiye Vatandaşıyım! Hakkımı aramak benim hakkım! Böyle yazıyorum diye biliyorum ki yakında buradan da belki ban atarlar bana! oysa tekrar ediyorum; Ben Şu an bile ne hakaret ediyorum nede bir saygısızlık yapıyorum! ya benim verdiğim ücretler tarafıma iade edilir yada ben gereken herşeyi yapacağım! Şu an oyunuda oynamıyorum inceleyebilirler! chat'te Karşılıklı oyuncularla hakret ve saygısızlık olmadan hiciv ediyoruz ki, bu oyunda malum rekabete dayalı; arada oluyor ister istemez! ona bile müsamaa yok! İşte tüm bu yapılanlar için ben yargıya başvuracağım! Böyle bir oyun tasarlıyorsun, içinde rekabetten tut guruplaşmaya kadar var lakin sen chatten en ufak bir tepki dahi veremiyorsun! Olacak iş değil! Cezamı 7 günden 30 güne çıkarmaları benim için çok iyi bir kanıt oldu! Verdiğim rahatsızlıktan dolayı özürdiliyorum!

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.