Big patron bakarmısın

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve _●●_๓αχΙ๓ц๓_cεza_●●_ tarafından 9 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. pazar sorunu çözüldü altınlar geri verildi teşşekür ederiz ancak filo sorunu devam ediyormu ?

2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Tam olarak filo sorunu düzeltilmedi çünkü birden fazla etken sorun oluşturuyordu. Ancak dün ufak bir eklenti yaptılar bu sayede en azından filoya giriş yapılacak. Bu eklentiyi henüz denemedim bir filoya başvuru yaparak deneyebilirsiniz

3. değişik bi hata aldım o yüzden sordum hocam kolay gelsin

4. GOLDPUNCH

GOLDPUNCH User

Ayrıca filoda kurulamıyor farklı taktiklerle filoya girmeye çalışıyoruz filo kurup başkanlığı devredip kendini attırmakta buna dahil ama artk filoda kurulmuyor :D

5. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Cooldown gibi bir mesaj aldı iseniz hata değil, yeni yapılan eklenti ile alakalıdır. Filodan çıktıktan sonra belirli bir süre başka filoya girmek için beklemeniz gerekiyordu ancak her oyuna girip çıktığınızda bu süre yeniden başa dönüyor dolayısıyla filoya girmek imkansız bir hal alıyor. Çalışmalar tamamen bitene kadar bu sürenin başa dönmesini engellemek için eklenti yapıldı. Belirttiğim uyarıyı alıyorsanız 24 saat bekleme süresi dolduktan sonra filoya girmeniz mümkün olacaktır.