bi yardim edebilirmisinizzzz

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ***_007JBond_*** tarafından 25 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba ben oyuna 2 gün önce yeniden başladım. Gemi 10 Güverte 195 elit top 15 yetenek rampa 2/6 17 tane kis harita var ve hic amiral yok. Ne yapmam gerek katlayici alip 1 ay full pirmi toplasam.
    Yetenekleri nasil verecegimi bilemedim ama menzile gitmek istiyorum .
    Ve son olarak bu kalede rampayi 5. Seviye yapmak için ondan önce slot seviyesini geliştirmem gereklimi tam aklim yatmadi o ise

Simdiden tesekkurler iyi batirmalar

•Syntax• bunu beğendi.
  2. yumi

yumi User

tamada o arkadaşın rampa 2/6. önce soltu 3 yapacak sonra geliştirmeyi 3 yapacak ve etkinleştirecek. senin dediğin gibi önce gelştirmeyi yaparsa o geliştirmeyi aktif hale getiremez slot seviyesi 2 de kalırsa.işi sağlama alıp önce slot sonra geliştirme yapmak daha garanti.

3. Saolun o kale işini anladım. Peki nasıl kasilmami tavsiye edersiniz katlayici alip parıltı toplamak kârlı bir iş gibi gözüküyor. Hariya olarak 17 kış , 2 kırmızı,1 mavi, 1 de sagitta var

4. Amiral topun olmaması şu an için önemsiz bence öncelik olarak rampanı 6/6 yapmaya bak bunun için pır toplaman en mantıklısı katlayıcı alarak. Rampayı 5. seviye için kullanabilmen için slotun da 5. seviye olması gerekiyor yani orantılı şekilde gitmekte buna dikkat et. İlk önce slotu 6 yapıp daha sonra seviyelerini yükseltmeye çalışma. Yetenekler konusunda da zaten etkinliklere katıldıkça kristal vs. kazanarak yavaş yavaş verirsin. Pır toplayacağın için legba vermen bence daha mantıklı menzile gitmen şu an için bir anlam ifade etmiyor bana kalırsa sadece barut'a ve npc hasarına 5 verirsen işini görebilir. Ama bence legbada full vermen 1 ay boyunca ya da 2 ay daha iyi olacaktır senin için. Mojolar 5 civarı gelir mojodan çıkan başak haritası ile harita başına + 10 bin inci alabilirsin yani sen 2 ay sonunda tahminen rampa 6/6 barutluk 6/6 yapabilirsin daha sonra gerisi kendiliğinden gelir zaten dostum.

5. çok saol