Bi düzeltin artık chat banları

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve HimuraKenshin_ tarafından 23 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yazdığım sadece bu '' bot varmış inci toplamk çişn aktif mi '' yav bu yüzden kimse chat kullanamıyor ts yi de siz desteklemiyosunuz bu oyuncular ne ile anlaşacak dumanla mı bi giderin artık chata yazmadan önce 1 sayfa yasaklı kelime mi arıyacaz ...

2. SOEC

SOEC User

Merhaba,

üçüncü parti programların hangi oyunda oyun ilkelerine aykırı olmadığını gördünüz? Resmen sohbet odasında hile aramışsınız, bunu belirtilen uzaklaştırma cezalarını okumadan da anlayabilmeniz gerekiyor. Seafight 9.. Yılını aşmış bir oyun, ve ilk defa "hile arıyordum uzaklaştırma aldım" gibi bir konu ile ilgili şikayet görüyorum. Hayret doğrusu.

3. aradığımı kim söyledi ki ben yeni oyuncuyum duydum ve haklı olarak sordum ne yani A.s yazan bile chat ban yazıyo normal bişi mi sence ...

4. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Benim bildiğim yeni oyuncular oyun hakkında vs soru soruyor bot hakkında değil. Siz yeni oyuncu iseniz ve bot hakkında şimdiden sorulara başladı iseniz bence bu oyunu hiç oynamayın zira geminiz oyunda pek kalıcı olmadan kısa sürede ban alır..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.