Beylerbeyi!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve •Pคşค_ЦĿЦ™• tarafından 21 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. selam

bir inceleyin bakim çıkııyor mu çık mıyor mu

http://en.bigpoint.com/seafight/board/threads/kilitli-sandklardan-ckan-itemler.3697/
    Evet burada yazmaktadır ama ne yazıkki agwe tılsımı sandıklardan çıkmamaktadır. Sadece 10.000 vp veren ogoun tılsımı sandıklardan çıkmaktadır ve ayrıca orada yazan 1 haftalık %10 isabet, 20.000 dp ve %5 daha az hasar buffları da sizin kopyaladığınız link de yazmasına rağmen sandıklardan çıkmamaktadır...

2. Oncelikle caner admin veya moderator isimlerini kullnarak acma konuyu :) ikinci olarak bizim hic cikaramadigmiz itemler aeafiggttin biz koyduk siz bulmadiginjz dedigi item bunlar ve ortada itemde yok sorinda subborta yaz foruma foruma yaz subborta tekrar subbort aoneasinda ilgili birime giden sorular ve cevabi yok bunlarin ben daha once denedim ordan biliyorum :) gunluk en az 100 sandik alirim ve en son ne zaman gulle aldigimi bilmiyorum ona ragmen hic agve cikmadi cilaki sis dueari ve barikatlida bulmadim

3. cilalı falan hiç çıktığını görmedim :)

4. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

çıkmaktadır ama çok denk gelmemektedir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.