Beylerbeyi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Bvb2020 tarafından 18 Şubat 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bvb2020

Bvb2020 User

Beyler beyi pırıltıların içeriğindeki inci miktarı kesinlikle büyük oranda indirildi.

Simdi önümüzde iki yol var ya düzelteceksiniz yada oyunu bırakıcaz.Simdi söyleyin bakalım düzeltmeye niyetiniz varmı yoksa arkadaşlarımızla beraber jübilemizi yapalımmı ?

Bana sakın inci miktarı değişmedi ben oynuyorum öyle bi fark göremiyorum vs demeyin.Hem hızı düşürdünüz güncelleştirme ile hem inci miktarını azalttınız.Herkez incinin azalmasından şikayetçi.

2. yigido09

yigido09 User

katılıyorum 2 saatte bin inci kastım katlayıcı pakedim olmasına rahmen hiç inci cıkmıyor bu sistemden önce ard arda 4-5 inci cıkarıyodum

3. Bvb2020

Bvb2020 User

Simdi bana su sorunun cevabını verin pırıltı içeriğini düzelticekmisiniz ? yoksa oyunumu bırakalım.

Benim yetkim yok vs gibi geçiştirici cevaplar vermeniz halinde gene oyunu bırakıcaz.Yetkililere bu şikayetleri iletin pırıltı içeriğini düzeltmek en fazla 1 restarta bi kaç saate bakar.Nasıl bozduysanız oyunu aynı şekilde düzeltin aksi taktirde ben ve arkadaşlarım yarın bu oyunda olmucaz.

4. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

bu şekilde konulara mesaj yazarak sadece bannlanırsınız. forum kurallarını okumanızı öneririm.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.