beta

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Askentli tarafından 28 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Askentli

Askentli User

beta suan acıkmı deısle ne zaman acılacak _?

TCSUHULET bunu beğendi.
  2. TCSUHULET

TCSUHULET User

Bir an önce açılsın normal seafightte eziğiz betada bari keyif yapalım temennimiz betanın 7/24/365 açık olması

3. yeni kapandı

4. Beta test serverdir oyunda yeni bir yenilik ekleneceiği zaman açılır gerekli test yapıldıktan sonra kapatılır ve bunu almanya yapyıor oraya ayıracağınız vakti seafighte ayırırsanız da yeterince gelişirsiniz.

5. Askentli

Askentli User

seafight imkansız ya 1 yılımı verdım 15 yetenek 25 kıloluk topları fullemkten baska bısı yapamdım kaleler en az 1 yılımı alır cok asırı zor hersey para olmus normalı oynanamz pvp acık osla barı de onu oynasak normalı oynamam adamlar full + ful olmus artık bız daha kaleler sıfır

6. Froentsr

Froentsr User

1 sene 15 yetenek mi:) Sen oyunu bilmiyorsun demekki beta oynasan da farketmez, oyuna 1 lira para yatırmayan birisi bile 2 ay içinde 30 yetenekten az yapmaz. Kaldı ki şu betaya bel bağlama olayını hala çözemedim, test sunucusuna alyans kurmak nasıl bir zihniyet:)

capt bunu beğendi.
  7. Askentli

Askentli User

agacım ben hergun 10 saat fabrıkada calısıyom ısıkta ne kasmamı beklıyosun kalan saatlerde ? zatne kastırmıyolar etkınlıkelrden de yaralanuımıyoz paso kesıyolar cok tırt yanı

8. heaty

heaty User

katlayıcı al pır kas 1 ayda 3 kale acabilrsin ben sana diyim( kale gününe denk getir )

9. sensitive in de dediği gibi kapanıp açılıyor adı üstünde test server arada bir 0 lıyorlar orayı emeklerine yazık oyuna yeni birşey geleceği zaman orda test ettirilip düzeltip buraya sunuyorlar fazla bağlanmayın.

10. 66hakan

66hakan User

Haklisiniz aslinda beta bosa zaman kaybi ama tr de yapamadiklarimizi orda yapip hevesimizi aliyoruz bi yönden benim gemim savasacak kalitede degil boşa sıkıp gülle israfi yapmak icimden gelmiyo o gulleyle kasilmak daha mantikli:)ben savasmanin zevkini betada aldim oynayanlarda kimi ışıkta kasiliyo kimi savasiyo zaten bot falanda gordugum kadariyla cezasi yok eglenmek icin ideal bir alan 2 ayda en fazla 1hafta acik kaliyo zaten bel baglanacak kadar acik kalmiyor normal serverdende fazla oyuncusu oluyor :)