beta

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ●▒вєуℓєявєуι™[İeK]▒● tarafından 6 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. adminim beta seafight açılmış bilginiz vardır belki fakat pazar yerine girilmiyor gemiye yelken takılmıyor sadece güvertelere top koyuluyor gemiye top koyulmuyor. ayrıca adamlar nasıl yapıyorsa 150 k 200 k atıyorlar herkese tek atıyorlar, ve gemi kalelerindeki şeyler oyuna etki etmiyor mesela vodo canını 6/6 yapıyorum ama artmıyor. genel artışma kısmında beta bölümü kapalı olduğu için buraya yazdım benden önce bir arkadaş daha yazmış benzer şeyler. ilgilenmenizi veya gerekli yerlere iletmenizi rica ediyorum

2. Selam

open beta test için açılır bu konuda genel tartışmada open beta ile iligili sabit konumuz bulunmaktadır lütfen oraya yazınız.ayrıyetten lütfen konu açmayınız

3. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Beta server resmi olarak test amaçlı açık değil bu nedenle tartışma kısmıda kapalı. Ayrıca adı üzerinde test server ve garipliklerin olması doğal. Lütfen buraya resmi açıklama ile sizden geri bildirim beklemediği sürece betada şu oluyor gibi konular açmayın zira neler olduğu zaten programcılar tarafından biliniyor.

-VeniVidiVici- bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.