Beta Sunucu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Cankut tarafından 28 Kasım 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

BETA SUNUCUSU TES SÜRESİ

1. 3 GÜN

27,8%
  2. 1 HAFTA

72,2%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Cankut

Cankut User

Bilindiği üzre beta sunucusu sadece bir test sunucusudur. Lakin test sunucusunun test edilme günü kısa olmak ile beraber pvp kapalı bir şekilde test edilmesi yanlış olduğunu öngörüyorum. Örnek veriyorum yeni bir sistem eklendiğinde farklı bir sisteminizde hata görebilme oranınız %45 oranında değişiyor özel server files kurulumunda C++Plus yazılım eğitimcisi olduğum için konuya hakim bulunmaktayım. Bu nedenle eklediginiz sistemi test ederken en az 1 hafta süreç olması ile beraber her ne etkinilk eklenir ise sunucunun tam anlamı ile test edilmesi bu süreç olarak düşünüyorum. Pvp özel haritalarda açık savaşmak istiyen orda savaşabilir lakin bu konuyla ilgili bu gün 3 paylaşımda bulundum dikkate almanızı öneriyorum bir yazılımcı olarak.. Saygılarımla....

PaTaKoZ- bunu beğendi.
  2. нorυѕ

нorυѕ User

şimdi burda yok ben şuyum yok ben buyum 3 gün değil en az 1 hafta olmalı diyeceğine direk desene savaşmak istiyorum az daha açık tutun. sadece açık beta yok yetkililerinde test ettiği beta var bildiğin üzere onlar zaten 1 haftadan daha fazla sürede kendileri test etmiştir open betaya koymalarının sebebi oyuncuların nasıl olduğunu test etmeleri anlamaları birde kendileri test ederken gözlerinden kaçırdıkları birşey varsa onu da bulabiliriz şimdi burda sen savaşmak istiyosun diye 1 hafta açık tutma gereği falan yok beta aşığı olan herkesde bu oylamaya 1 haftada oy kullanır ama emin ol değişen birşey olmaz çünkü gerekte yok.

3. Aynen öyle horusa katılıyorum.

4. Cankut

Cankut User

Yazılımcılar test etmez ettirir bunuda unutma savaşmak istiyorum desem bundan ziyade birsuru oyun var stresimi orda atarım ziyadesi ile sana Yazılımcı olduğumu belirttim anlamiyorum israr etmendeki amac ne ?

5. Cankut

Cankut User

Ben bilgilerimo öne sürdüm aşağalıycı tavırda konuşmana gerek olduğunu düşünmuyprum oylamanı yap sadece bigpoint gereğini yapar.

PaTaKoZ- bunu beğendi.
  6. нorυѕ

нorυѕ User

Yazılımcılar mı test ediyor dedim adamların test eden kendi yetkili grupları var zaten

ayrıca açılan saçma sapan onlarca beta konusundan biri artık betayla ilgili konuların açılması bile yasaklanılmalı forum kirleniyor bence

7. Cankut

Cankut User

Peki test sunucusu icin hic konu acilmadigi taktirde ne uyarilarinda bulunalim ? Saçmalıyorsun

8. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN User

Merhaba,

Forumda aşırı derecede tartışma uzatmayınız. Tartışmalar uzadıkça hakaretler vb. şeyler söylenebiliyor. Bu konudaki düşüncelerinizi yeteri kadar paylaştığınızı düşünüyorum artık sonlandırmalısınız.

İyi Forumlar.

9. Cankut

Cankut User

Teşekkur ederiz uyarınız için iyi çalışmalar iyi forumlar dilerim.

PaTaKoZ- bunu beğendi.
  10. PaTaKoZ-

PaTaKoZ- User

1 hafta olsun

11. PaTaKoZ-

PaTaKoZ- User

Yanlış biliyorsun adam burada betanın deneme sürümü olduğunu biliyor fakat kısa olduğunu söylüyor

12. Cankut

Cankut User

Konu ile ilgili güncel bir bilgi paylaşır ise adminler seviniriz.

13. нorυѕ

нorυѕ User

Betanın kısa bir süre sonra kapanacağını bile bile etkinliği test etmeleri gerektiği halde ada vurmak pvp kapatıldığı halde zorla diğer oyuncuları mayın kullana kullana batırma gibi olayları gerçekleştiriyorsak ne 5 dk ne 1 hafta beetanın açık olmasını hakediyoruz

Crowley bunu beğendi.
  14. Konu kısa yada uzun olması değil amaç betada daha uzun süre oynamak orası bir test yeri ister pvp ister pve yaparlar oyun yapımcısına kalmış burada kendinizi yormayın normal serverde bol pvp bol savaş var...

vatimsi7 ve Crowley bunu beğendi.
  15. Cankut

Cankut User

K
    Merhaba lütfen kendiniz için konuşunuz. Her insan bir değildir. Birinin saçı birinin eli birinin düşünceleri farklıdır sen yapıyorsun demekki o yüzden hak etmediğini düşünüyorsun. Bu sadece bir oylama katılmak veya katılmamak sizlere kalmış. @Bigpatron gerekli yere her ne kadar test etmesenizde iletecegim diye açıklama yapmış bulunmakta. Saygılarımla

16. vatimsi7

vatimsi7 User

BETA AÇILSIN :(((

17. Beta test serverıdır 1 hafta açık kalması çok saçma olur ayrıca pve olması gayet güzel oldu böylece etkinlikleri daha rahat bi şekilde deniyebiliriz.

18. Cankut

Cankut User

Düşüncene saygı duyuyorum :)

19. Admin deneme seeverı zaten var.
    Bu betayı oyuncu çekmek için yapıyorlar dikkat edin orda tespit edilen hatların %100 normal oyunada geçiyor yani betanın betaçılar hariç kimse için önemi yok.

Bu arada yok kısa yok pvp olmalı yok ben yazılımcıyım diye üç beş yalan söylemeye gerek yok direk yaz betadan betaya giriyom onuda PVE yaptınız zevk alamıyom milletin etkinliği deniyip deniyememesi umrumda bile değil diye

emirchasvet2013 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.