Beta Seafight

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve 0ร๓คภlı53_PЦβ tarafından 19 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamün Aleyküm Forum üyeleri ve moderatörler benim sorum beta seafightla ilgili bu konuda bir çok konu açılmış ve cevaplar verilmiştir ama benim sorum farklı eskiden beta seafightta yeni bir gemi açınca fullenmek amaçlı 4m inci veriliyordu bende seafight kapalı olduğundan beta seafightta 1 yıllık gemime girdim ama hiç bir şey yoktu gemimde oyuna girdim herkes full+full
    hemde daha 1 yılını dolduramamış kimse bu konuda bizi bilgilendirirmisiniz nasıl inci alıcaz??

2. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

beta tabanlı server hakkında hiç bir duyuru mevcut değil ara ara yenilik vs vs test etmek amaçlı açılıyor ve kapatılıyor. lütfen beta hakkında konu açmayınız. beta server olduğundan gemilere ilk seferde test amaçlı rastgele ilk giriş hediyesi olarak verilmiştir şuan verilmiyor diye biliyorum

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.