Beta hakkında konu açmayın dıyorsunuz ama bu biraz önemli! :)

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve #BrotherMr.CRAZY tarafından 17 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İyi Akşamlar. öncelikle bu konunun tartışmaya açık kalmasını rica ediyorum kilit yapmayınız eminimki bi çok kişi bana hak vericekdir. şimdi seafight betada genel olarak türk vs yabancı olayı var. ama bu yabancı dediğimiz kişiler admin yardımı alıyor ve biz türkleri kolayca batırıyor şimdi diceksiniz bizene beta oynamayın kapanıcak zaman kaybı felan fakat normal seafightdan zevk alamıyoruz sureklı para yatırmak gerekiyor bizde zevk için beta oynuyoruz turkler olarak toplanıyoruz ama yabancı ve adminleri bize oyun oynatmıyor ve biz ilgilenmiyoruz beta ile felan demeyin BİGPATRON zamanında gemi yaptırıp oynamıştı bunu herkes gördü bizede yardım felan etmedi yani şunu söylemek istiyorum betada bi türk yabancı savası var yabancılar yardımlasıyor biz yardımlaşmıyoruz ! siz türk değilmisiniz küçük bi yardımdan hiç birşey kaybetsiniz adminliğinizden bi kaç hayır duası alırsınız

buda yakın zamanda cekilen BA-Wharf adlı yabanci admin türkleri batırdığı goruntu bu sadece 1 i böle daha cok var sıralamanın ilk 2 sındede ornegı var :)

Saygılarımla
    Mr.CRAZY

Son düzenlenen: 17 May 2015
  2. Vento

Vento User

haklısın kardesim ama verecekleri cevap sudur beta zate test amaclı acılmıstır adminler kendilere ozel item atıp deniyebilir

CrayzTAZ ve #BrotherMr.CRAZY bunu beğendi.
  3. Vamos

Vamos User

Selam

Öncellikle Şunu Belirtmek İsterim Benim Burda Yazdıklarım Yüzünden Ban Atabilirsiniz Ama İnanabilirsiniz Ki Bu İş Artık " Bi Oyun Meselesi Olmaktan Çıktı " Bak Kardeşim Şimdi Ben Kendim Beta Veya Seafightin Gelmiş Geçmiş Bütün Adminlerini Tanıdım Türk Yabancı Farketmez Şunu Anladım Bi İnsan Nasıl Olurda Bazı Şeyleri Sadece Görmek İstediği Gibi Görüyor. Bak Kardeşim Adminsin Eywallah Lafım Yok En Doğal Hakkın Senin Gidip Orda Test Amaçlı Oynaman Ama Sen Gidipte Arkadaşına İtem Atarsan Olmaz illa Bizdemi Admin Olalım Veyahut Gidip Adminlere İtem At Diye Yalvaralım Bak Bi Oyun Bile Olsa Her İnsanın Bir Gururu Var !! Kardeşim Biz Burda Bizede İtem Atın Demiyoruz Ama Engel Olabilirsiniz Onuda Biliyoruz Neyse Empati Yapmayı Beceremeyen Kelime Yapmasın Burda ...

Saygılarımla,CNDKILLER

4. Sizlerin Bu Serverde Irk Seçmeniz Sen Sen Al bunu deyip Gerisini Boş Geçmeniz Resmen İnsanlara Küfür Etmekten Daha Kotu Birşeydir
    Ya Hiç kimseye Tolerans Göstermeyeceksiniz Sadece Adminler Atacak kendilerine yada Toleransı Herkeze Yapacaksınız Herkez Deneyecek Bu Serveri Open Betada Harita Katlaması Yapıldı Bu Serverin Amacı da buydu Zaten Bu tip Açıkların Bulunması Ki Butun Gemileri Kapattılar :D açık kalsaydı Bir zararınız Mi olacaktı O kadar Saçma Sapan Şeyler Yapııyorsunuz Ki Bunlar Artık Açıklanabilecek Gibi Birşey Değildir!

5. adem-reis

adem-reis User

Ewt Bakın Tüm Yabancı Adminler Yardım Yapıyorlar... ;) Adam Resmen Diyor Kimse Beni Batıramaz... :) Ama Alexander Diye Biri Daha Var Oda Admin Adam Böle Yapmıyo Her Şey Atıyor Gemisne Tek Tek Attıramıyor Oda İşte Ama Gene Bas Edemiyor.. Lütfen İlginirseniz Seviniriz.. Tesekurler...

Saygılarımla../ADEM-REİS

#BrotherMr.CRAZY bunu beğendi.
  6. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

global server supportuna şikayet ediniz biz test sunucusuna bakmamaktayız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.