Benim Gemim Bahtsız

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve imatif tarafından 27 Aralık 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. imatif

imatif User

arkadaşlar uzun süredir çok dikkatimi çekiyor.benim lanet gemide bi uğursuzluk var.
    1.Olarak
    kabak festivalinde herkes sandık açıyor ts deki arkadaşlar falanda söylüyordu.acayip karlı şöyle karlı böyle karlı hayvan gibi gülle çıkıyor falan diyorlardı.bende sandık anahtarı çektim 50-60 civarı.ama 7-8 sandıkta bir belki gülle çıkıyordu. abartısız söylüyorum.
    2.Olarak
    arkadaşın gemisinde 200-300 mojoda bir güverte kesinlikle çıkıyor kendim denedim.ama kendimin olan kahrolası gemide 1000 mojo atıyorum 2000 atıyorum 100er 100er atıyorum teker teker bile denedim hiç bir türlü çıkmıyor.5000mojoda bir falan çıkıyor yani kendi gemimde.

valla şans diyeceksiniz ama böyle şans olmaz.bıktım artık.benim gemiye has bir sorun olabilirmi acaba bundan şüpheleniiyorum. nediyorsunuz bu konu hakkında :)

2. imatif

imatif User

kurşun mu döküyosunuz şu gemiye napıyosanız yapın artık

3. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Tamamen şansınıza malesef başka bir şey değil. İllaki sorun var diyorsanız supporta yazıp geminizi inceletebilirsiniz.

İyi oyunlar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.