benim chat bam 5.de açılacak

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve •Hasta☾☆Adam☠1914• tarafından 3 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ama 1 ay beni uzaklaştıranı rezil edecem filolara yaslanmakla olmuyor buişler;)bak sizide araştırıyorlar şimdi seni de kurtaramaz ofilolar haberinolsun hep suskun gittim dönüşde o kadar hırslıyım ben yeri gelir 1 sene konuşmam haksızsam haklıysamda hakkımı savunurum sana gene yazıp 1ay ban alacam nekadar kolay işaretle banlayımmı banla nekadar atayım 1ay bize zararlı:cool:filolodan çık chatte tarafsız ol G5te okadar zagoyum ben haksızlık banaters efem:)(ben burayaderdimi yazmıştım taaaaaa 25gün önce oynadığız server suporta yazın demiştiniz yazmadımbenya bildiğimiz olaylar umudumuz bunlarında artık düzelmesi oyundaki duruşumuzu konu açın oylamaya sokun bizleri ama bi insanında (.)tasıvardır iyi niyeti vardır belki yazmaya çekiniyodur nebileyim işte ben kendime yapılanları yazdım 1ay sorun değilde yalnız bırakılıyoruz olay bu aslında başkabişeydeğil oyuncu olarak değil insan olarak bakınbiraztşkl anlayışınız için:)

Son düzenlenen: 3 May 2015
  2. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

chat kuralları herkes için geçerlidir bu yüzden chat kurallarına uymalısınız uymadığınız taktirde cezası veriliyor. haksız ban aldığınızı düşünüyorsanız sizler de diğer oyuncular gibi serbest bir şekilde HATALI BANLAR adlı konumuzun altında ID numaranız ile berlitebilirsiniz ve banınız incelenir hatalıysa da banınız açılır. supportlarımız türk serverleri ile ilgilenmektedirler. sorunlar ve şikayetler rapor edilmekle beraber göz önünde bulunduruluyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.