Beni anlamıyorsunuz sanırım bigpatron

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Kaptan0372 tarafından 23 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Kaptan0372

Kaptan0372 User

Bu pakette turnuvayı kazanmak için ihtiyacın olan her şey var. Sadece 199,90 TL karşılığında, 2016'nın 16 takım gemisinin hepsinden birer tane ve Şampiyon'un Gemisi ile Anemoi'yi alacaksın! Aynı zamanda 1.000.000 Futbol Cephanesi ve 5 adet İmparatorun Ganimet Kesesini alacaksın!.

Açıklama bu bana gelen 2012 dizaynları yani ben bu işi anlamadım 2016 tasarımları karaborsa degil mi karaborsadakiler gelmedi ? bana gelen tasarımların fotografını atayim isterseniz aynı tasarımdan iki tane oluyor anemio tasarımı konusu anladım sorun var yüklenicek ama diger tasarımlar neden gelmedi de aynı tasarımdan iki tane var ?

149/33688236

2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Paket eski 2012 tasarımlarını veriyor karaborsadakileri değil. 2012 den hesabınızda varsa aynı tasarım yeniden eklenmez hesaba.

3. Kaptan0372

Kaptan0372 User

paket acıklamasında 2016 tasarımları yazıyordu sanıyordum ki karaborsadaki dizaynlar gelicek . 2012 gemilerinden vardı mesala iki tane italya tasarımı var 2012 turvasına ait sorun anlatamıyorum size aynı tasarımdan nasıl 2 tane olabiliyor bunu bana anlatın işte

4. Bigpatron

Hatanın neresini anlatayım size? Adı üzerinde hata işte. Kim hatayı yaptı neden yaptı bunlarımı bilmek istiyorsunuz.

5. Kaptan0372

Kaptan0372 User

bu hata düzelticek mi onu soruyorum size sakin olun . 1 haftadır düzelmedi ayrıca her resette manta liginden aşagı düşüyorum ilettik diyorsunuz eminiz ilettiginizi ama sıkıldım artık bu sorunlardan .

6. Bigpatron

Paket konusunda en son bilgiyi paketin duyurusunda yazdık malesef ondan başka bilgi yok henüz. Lig konusunda henüz bir bilgi yok, sizin kadar bizde çok sıkılıyoruz. Emin olun robot gibi hep aynı cevapları vermek bizlerinde hiç hoşuna gitmiyor