Ben yapmadım seafight

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve KADER-RÜZGARI tarafından 21 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ben hile yapmadım hatta o hileyi benim hesabımı çalan yaptı mahkemede şahitimde var ben allah belamı versin yapmadım ltfen açın lütfen :( ben yaptıysam geberiyim lütfen admin :( iletişime geç çalan yaptı ve oyüzden kazandım mahkemeyi lütfen

2. mahkeme kağıtları var lütfen

3. bunun yeri burası değil supporta yazın ve daha düzgün bir dille anlatsanız daha iyi olur. yalvararak değil ikna edici bir şekilde

4. Support tan cevap yok ?

5. Abi lütfen kanıtlarım var açın şu çarı kaç yıl uğraştım yahu çara para bile yatırmıştım 100 lira boşunamı gitti böyle yapmaya devam ederseniz o paramı sizden söke söke alacağım !!!

6. aglamaya bak ya alt tarafı bi gemi kapanırsa kapansın dünyanın sonumu geldi bu kadar yalvarmaya degmez git ders çalış

7. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

hesabınızın güvenşiğinden siz sorumlusunuz hile kullanılmışsa yapacak bir şey olduğunu sanmıyorum isterseniz supporta da yazabilirsiniz

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.