Ben mi çok şansızım

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve YaAllahBilmillah tarafından 29 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bir tane başak haritası bitirdim mojo atıp duruyorum 17/20de kaldı üstüne 1 oğlak haritası açıldı. Diğer haritaları yapmak zor başak olsun istiyorum diye mi denk gelmiyor acaba :) Bunun bir olasılık yüzdesi var mı yoksa başak çıkana kadar ben oğlaktan bir tane daha mı harita bulurum :D

Edit: Evet bir tane daha oğlak haritası tamamladım elimde 3 tane oğlak haritası var halen başak haritasının 3 parçası eksik :D.

Son düzenlenen: 29 Haziran 2015
  2. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

kapatın sayfanızı biraz bekleyin öyle şansınızı tekrar deneyin bakalım nolacak umarım bulursunuz

YaAllahBilmillah bunu beğendi.
  3. 50şer 50şer kapatarak yaptım yok aynı yine :D bakalım bir kaç saat sonra topladıklarımı tekrar atacam :D

4. ben bi kere 2000 mojo atmıştım başak için 15/20ydi 19 da takılmıştı.

5. ygs lys zamanı arada bir bakmalık oyuna giriyordum her attığımdan mojo güverte çıkıyordu ama boşa gidiyordu tabi oyuna girmediğimden :D geçen cumartesi son lys den çıktım o zamandan beri yetenekler legbada 3-4 mojo çıkıyor hep kaç bin mojo attım hiç güverte çıkmadı :D

6. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

üzgünüm yapacağımız bir şey yoktur tamamen şanstır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.