Bug / Oyun hatasi Beleşe Çalışan programcılar

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by talip46, Aug 18, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. talip46

talip46 User

Selam Bigpatron, efendim kaç gündür bekliyorum aldıgım bokor kutularının hesabıma geçmesini ama hala bir hareket yok.2 dir yazıyorum Payment Supportuna ama her seferinde aynı cevabı alıyorum.Kutular hesabınıza geçti diyor ama kutular hala yok.Bekliyorum bugün yarın geçer diye ama olacağı yok gibi görünüyor en iyisi bankada halletmeye çalışmak gibi duruyor.

17.08.2015 10:46
    Sorun için teşekkür ederiz. Senin tarafından satın alınan malzeme, sipariş sonucu hesabına yazıldı. Lütfen bu yüzden hesabını tekrar kontrol et.
    Satın aldığın malzemeyi hesabında bulamıyorsan, lütfen teknik Support'a yönel; orada sana alınan malzemeleri nasıl kontrol edebileceğine dair ayrıntılı bir anlatım verilecektir.

2. mahkemeye ver :D şaka şaka hallederler az sabır etkinlikle uğraşıyolardır şu an :D

3. talip46

talip46 User

Kutu yerine etkinlik öğelerinden ortaya karışık 35 liralık bi Kalp kırıcı gülle , etkinlik anahtarı verilebilir:D

4. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

supporta yazarak durumu iletebilirsiniz.

Thread Status:
Not open for further replies.