Beklenmeyen Forum Moderatörü Cevabı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ***Y.A.T.T.A.R.A*** tarafından 23 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Biz konu açıyoruz derdimizi anlatmak,belki bir çözüm bulmak için,hatta muhatabımızı belirtiyoruz;konuya bir çözüm daha bulmamışız.geliyor kendi birşey yapmadığı gibi,saçma sapan ve gereksiz bir cevapla,birşey yaptığını sanan bir fm konuyu kapatıyor(bu forumda herzaman olan bir klasik.).Sen fm isen insanlara yardımcı ol,konularını niye kapatıyosun.kaldıkı muhatabımı belirtmişim konuda,sana ne oluyor..Forumda bir düzensizlikmi oluşturmuşum veya sen bir sorunu çözümemi kavuşturmuşsun.Kaldıkı muhatap olarak beklediğim kişi belli.Bu şekilde insanları çaresiz bırakıyosunuz ve eğer görev yapıyorum diyosanız bu insanlara yardımcı olun..konu kapatmak kolay,çözüm bulmak iş.

https://board-tr.seafight.com/threads/support.75422/#post-470823

sayın @Bigpatron , konuyla ilgilenip lütfen bana geri dönüş yapmanızı bekliyorum.Kolay Gelsin...

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Öncelikle forumda konu açarsınız ancak sizin istediğiniz yetkili değil, o an müsait olan yetkili size cevap verir.
    Siz nasıl olur da bir forum moduna "bir şey yaptığını sanan" şeklinde bir yazı yazabilirsiniz acaba?

Siz sanıyorsunuz ki buradaki arkadaşlarımız kafalarına göre size cevap veriyor, mod arkadaşımız önce size gereken uyarıyı yapıp support görüşmelerinizi atmamanız gerektiğini bildirmiş, peşine de
    BİZZAT TAKIM LİDERİNİN lafını size aktarmış: supporttan görüşmeye devam etsin, diye. Siz ise kafamıza göre cevaplar verdiğimizi sanıyorsunuz sadece.

Şimdi ben de uyarımı yapayım, umarım bundan sonra size burada yardımcı olmak için uğraşan, emek harcayan insanlar hakkında haketmedikleri yazıları yazmazsınız.

İyi oyunlar.

3. Bana verilen cevapta sizin söylediğiniz gibi''supporttan görüşmeye devam etsin diye'' şeklinde bir anlam ''BİZZAT TAKIM LİDERİNİN''sözü olduğu kesinlikle çıkmıyor bunu açıklamazsa,bu birincisi.ikinci olarak ben ne konuştuğumu biliyorum.eğerki ben yardım almak için burada bir konu açıyorsam,bu konuda bir cümle kullanıp,ne konuya bir çözüm üretip,ne de çözülebilmesine katkı sağlamadan konuyu kilitleyebiliyorsa yetkiliyim diyen kişi,benim belki yardım alırım diye bir umut açtığım konuyu kapatıyorsa iki cümlede ben ona ''birşey yaptığını sanan'' deme hakkına kesinlikle sahibim.Haketmediği şeyleri kimseye söylemem zaten...Ayrıca burda sizden veya başkasından beni savunmasınıda beklemiyorum.Herhalde takım arkadaşınızı savunacaksınız.konuyu açma amacım yardım almaktı.Belki bir fikir.Çok yardımcı olundu.Teşekkür ederim..

4. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Bunu açıklamazsa inanmam derken, ben size açıklıyorum işte inanmıyor musunuz? Bize inanmıyorsanız neden bizi muhattap alıp yardım istiyorsunuz değil mi?

Bir kere siz en başta yanlış platformu kullanıyorsunuz, forum modunun sizin geminizle alakalı işlemlerle ilgilenmesi gibi bir yetkisi yok, dolayısıyla sizin direk muhattabınız support. Forum moderatörü yetkisi yetmediği yerde tabiki sizi yönlendirip konunuzu da kapatacaktır. Size belirtiyoruz bunu, supporta yazın yazdıysanız konuşmaya devam edin diyoruz, siz ise cümlelerimizde art niyet arıyorsunuz. Üstüne üstlük bizi yalancılıkla suçluyorsunuz. Forumdan yasaklandınız.

İyi oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.