Behemoth-Işık Tılsımı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Øschl☢Vs☢кєbab[TĦX] tarafından 12 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Oyunun eski oyuncuları bizler. Işık haritası nedir bilmezdik. Sonradan yeni yeni kolaylıklar ve fırsatlar çıktı ortaya. Yeni oyuncular hiç korkmadan karşımıza çıkıp düşman oldular. Kaçacak sığınacak tek yerleri ışık tılsımı oldu. Benim önerim şudur ki; Seafight bir korsan oyunu savaş oyunu derseniz, savaşlara renk katmak ve mücadeleyi arttırmak için. Her level oyuncu istediği baskın haritasına atlayabilmeli. Atıyorum 20 level olan da 15 level olanda hem Behemoth haritasına hem ışık haritasına girmeli. Tercihe bırakılmalı. Savaşlar canlanmalı. Ortada bir fırsat varsa eşit olsun herkes kendi mücadelesi ile kazansın...

2. Ozaman levelleride kaldırsınlar 1 lvl adam 20.haritaya çıksın ve ışık tılsımında kasılsın :)

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  3. Yanlış anlamış olabilirsin saygı duyarım ama merak ettiğim şey; bu denli yanlış anlamayı nasıl becerdiğiniz...

4. 20 lvl adam 1 - 15 lvl oyuncuların kasıldığı ışık tılsımına girerse levelin bir önemi kalmamış olur çünkü 20 lvl olan adam marduğunu keser ışığına girer ve eventlerden daha cok faydalanır peki millet neden 15 lvl kalsın? :)

5. şimdi aynı dili konuşmaya başladık. Bende onu diyorum neden millet 15 level kalıyorsa aynı o sebepten 20 level olanlarda imkanların tadına varabilmeli. Ben demiyorum ki level kalksın. Ben sadece kişi kendi, zevikne, gücüne, kabiliyetine göre istediği haritayı avantaja çevirsin.

6. O zaman 20 lvllerin avantajı 15 lvllere göre cok fazla oluyor bende diyorumki neden böyle birşey olsun mesela sen 20 lvlsin tahminime göre ve ışığa gireceksin avantaj +1 marduk keseceksin saat başı 15 lvllerin böyle bir avantajı yok üstüne eventlerde sen daha iyi kasılacaksın buda en iyi avantaj zaten :)

7. SENDE HAKLISIN FİTNE DENEN İLLET HABİL İLE KABİL'DEN BAŞLADI BİTMESİ MÜMKÜN DEĞİL :)

8. alakayı anlamadım ama hayırlısı :)

9. bak yine ortak bir noktada buluştuk... Selametle :)

10. özkantr

özkantr User

söyledıgının hıcbır mantıgı yok. o sınırlandırmanın sebebı var. gucsuzler de kasılabılsın. su olabılır. ısık oyuncuları da behemota gırebılse? kendını guclu hısseden buyuk tılsıma gırsın. tılsımlar arasında pek fark yokj. buyk te ufak gemılerle daha rahat ıncı kasılıyor. buyuk gemı sıkıntı herkez gelıyor. ısıkta ise byuk gemı sık cıkarılıyor. keyfıne kalmıs bısey. etkınlıkler en kaarlısı