Behemoth Haritası Hakkında

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve !!!ALAYINA!!İSYAN!!! tarafından 11 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Behemothda geminin 750k cani var 1000 inci veriyor drakirin 500k cani var 2000 inci veriyor abez degil mi??

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  2. Oyukla kes keseblrsen

3. O harita Ana gemi hariç botlar için uygun Drakir daha mantıklı veya aslan haritası

4. smokorg

smokorg User

BEHEMONT HARITASINA KESINLIKLE 26 LVL USTU GEMILERIN GIREMEMISI LAZIM 24 lvlım ne ışık harıtasına nede aslana girebılıyorum behemont harıtasında da kasılmamıza ızın verılmıyor 50 lvl gemıler behemontan cıkmıyor lutfen bu duruma bir el atın

**Ereη** bunu beğendi.
  5. AVCIKRAL61

AVCIKRAL61 User

Katiliyorum ben 50 lvlim aslan ve chide zaten kasiliyoruz. İsik gibi behemottada sinir olsun. Maksat yeni oyuncularin gelip hizli geliserek bize dahil olmasi. Gordugum kadariyla aktif oyuncu sayisi baya azaldi.

**Ereη** bunu beğendi.
  6. Katılıyorum. Ben de 50 levelim. Behemotha sadece bp kasmak için giren gemiler var. Kasılmaya, gelişmeye çalışan birkaç gemiye denk gelip 5/10 puan bp için haritaya giriyorlar. En azından her gemi her gemiye sıkamamalı. 50 level gemi 20 level gemiye sıkıyor??

7. -LegenD-

-LegenD- User

Behemoth haritası güncellendi.

NightWish66 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.