Behemoth Asası

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve -kaptan- tarafından 26 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -kaptan-

-kaptan- User

Merhaba ,

2020-06-26 19:40:13
    2097900 x İnci kaldırıldı. Nedeni: Nesne için ödendi.
    2020-06-26 19:40:13
    1 x Behemoth'un Tamir Asası aldın.

Görüldük üzere shopta toplam 10 veya 20 alımlık asa vardı hepsini seçtim fiyatı ödendi ve gelen miktar şuan 1 bu sorun mu ? eğer 1 li gelcekse neden 10 20 alımlık seçenek sunuyor ? şuan global 7 de baya bu durumdan müzdarip arkadaşlarımız var CM ler işini yapmıyor kaç defa ss bildirim attım bakan kimse yok ilgilenin şu oyunla işinizi düzgün yapın !!!

2. NePs

NePs User

Saygısız üslubunuzdan dolayı sizi rapor ettim.

3. 1 Tane yazması sadece görsel olarak bir hata, aynısı ogounda da var, satın alımdan 24 saat sonra kontrol edersen halen devam ettiğini görürsün. 30 günlük aldıysan 30 gün boyunca orada kalacaktır.

4. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

CM ler işini yapmıyor derken? CM lerin görevi chate bakmak, sizin yazdığınız durum ile CM ierli nasıl bağdaştırsınız acaba? Ayrıca destek ekibine attığınız bilete gelen cevapta ne yazıyor hiç zahmet edip okumayı denediniz mi? 2 gün içinde gereken cevap verilir yazıyor oysa siz 5 dk geçmeden çözüm istiyorsunuz. Kusura bakmayında paşam bu oyun sadece sizin ekseninizde dönmüyor. Kaldıki destekleriniz kısmına baksanız hesbaınıza 30 gün olarak eklendiğini zaten görebilirdiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.