BEHEMOT TILSIMBOT GEMILERI

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve *TURKcrazy*pvp tarafından 9 Nisan 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. BUMERANG

BUMERANG User

Her gün aynı durumlar her yerde bir sürü bot var bunlardan bizde sıkılmış durumdayız artık bir önlem bulunmalı bence de bu konuda seafight elinden geldiğince çalışıyordur .

2. Banlamalar oluyor diyorlar ama ben bir sürü bot gemisi görüyorum hepsini banlasınlar ayrıca pişman olup ta geri oyuna oynamak isteyen veya yeni başlayan oyuncular için teşfikte yapılsın mesela viplik sandıklardan 45 günlük çıksın bol kristalli etkinlik yapılsın ruhlarla alınan vudu toplarını dahi sandıktan çıksın tasarım taşları en az 16 olsun enkazlardan 25 lık toplar değil yerine kristal konsun tabi bunlar benim fikrim ayrıca vudu topları eski önemini yitirdiğini düşünüyorum şimdi en iyi alev balyoz topları vuduları bari artık sandıklara konsun :))) kolay gelsin...

3. Ne kadar bottan gemi kapansada bot devam eder çünkü toplu halde banlamalar yapılmalı bence 1 gecede ne kadar bot varsa banlıcan sonrada her hafta takip edecen 15 günde bi botta gemi varsa banlıcan işde o zaman oyuncu bota koymaz gemiyi emeğiyle oynar şahsen öyle olsaydı çok para harcardım gemiye ancak bakıyorum heryer bot adamlar milyon milyon inci yapmış herşeyi fullüyor gerek yok diyorum 2 tane bokor alıp atıyorum başkada bişey almıyorum:)) ayrıca bokordanda daha hiç tasarım alamadım yıllardır atarım şans işde neyse kolaygelsin...

C*A*P*T*A*N*J*A*Kşrn bunu beğendi.
  4. Aynen kardeşim katılıyorum.

Sanane_Halil bunu beğendi.