BEHEMOT TILSIMBOT GEMILERI

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve *TURKcrazy*pvp tarafından 9 Nisan 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. BEHEMOT TILSIMDAKI BOTTA OLAN GEMILERDEN BIZI KIM KURTARACAK 7/24 BOTTA OLAN GEMILER RAKIP GEMILERLE BERABER INCI KASIYOR BIZ ONLARLA SAVASIRKEN ONLAR INCI KASMAYA DEVAM DEFALARCA BOT GEMILERI KAPANDI HALA AKILLANMADINIZ GEMILERINIZ KAPANINCA LUTFEN FORUMA GELIP DE GEMILERIMIZI ACIN DIYE YAZMAYIN.

2. özkantr

özkantr User

aşkın yazmayalı cok oldu :D gemıler acılacakmıs duyum aldım dıye.. ama banlamadan sonra yıne aynı seyler olacak ve banlamaları sabırsızlıkla beklıyorum

TAKA63 ve *_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  3. ağlayacaklar foruma çok pişmanız diye ama çok geç olacak :) :)

4. *MV1*

*MV1* User

ben 8 ay önce defalarca şikayet ettiğim oyuncu hala botta takır takır pırıltı topluyor.Geçenlerde özel gün vardı baktım aylar sonra gemiyi bottan çıkartmış benim zarar diye sıkamadığım etkinlik sistemlerini takır takır kesiyordu :) şimdi yine baktım yine botta takılıyor :) milyon dolarlık bir şirket yıllardır bu bota çözüm bulamaz mı anlamış değilim. Neyse

5. bot için ne yazsam diye düşünüyorum bilemedim açıkca o kadar konu açıldı ve açtım hala cirit atıyorlar anlamış değilim amaçlarını??
    1-giş kurallarında bot-hile yasak diyor BOTÇULAR gittikçe yayılıyor!!
    2-adamlar o kadar para verdik kapatamazmı diye düşünüyorlar acaba?
    3-yoksa kapanırsa oyunu bırakırız mı düşünüyorlar!!
    anlamış değilim özgüvenlerini neye güveniyorlar biri açıklayabilirmi??

6. botu satan zaten oyun kurucuları para kazandıkları bir işten neden vazgecsinler ki :) :)

7. inanmam insan kendi ayağına sıkarmı??

8. bu bot kapansada biraz oyuna heycan gelse herkez kurmuş otomatiğe sabah akşam dolanıyor bunun bir sonu olmalı bence umarım yakın zamanda kapanır :) pır yok haritalarda kolay gelsin.....

*_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  9. AlınTeri

AlınTeri User

Bot meselesi bana çok saçma geliyor. Millet neden kullanır onu anlamış değilim. Hani sonunda banlanıyosun, pişman oluyosun falan. O kadar uğraş boşa gidiyor. Onun yerine emeğinizle gemi yapsanız, oyun herkes açısından daha zevkli olabilir..

*_*ИİL●APO*_* ve özkantr bunu beğendi.
  10. nasıl bu kadar eminsiniz anlayamadım ?

11. kim olursa olsun bot kullanan kisilerin gemileri kapansin babamin oglu olsa acimam cok yakin zamanda gorecekseniz bazi seyleri bekleyin...su an oyundayim behemottayim hala ayni gemiler botta adamlarin umrunda bile degil

Son düzenlenen: 11 Nisan 2016
  12. aynen öyle babamın oğlu olsa.. ben buraya para emek saatlerimi uykumu zamanımı harcayacağım bir başkası bunları sıfır emekle alacak ha..

TAKA63 ve *_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  13. sabır sabır ..inş hepsi banlanıcak..

14. Bencede yakında çok gemi kapanır yoksa bu oyun bu şekilde gitmez haritaya girersin pır yok tılsıma gir gemi yok şahsen ben oyun oynamıyorum özelde olmasa inci kasacak yer yok Allah tan özele girmiyor botlar orayada girse inanın kendi gemimi ben kendim güvenli limana çeker çürùmeye terk ederim:))))

15. guncel

16. valla BOTA bakan programcı hastaymış ve raporluymuş inandırıcı geldimi .. olabilir tabikide ihtimal dahilinde ve BİGPATRON dediyse inanmak zorundayız.. sadece şunu söyleyebilirim bu bot 1 yıldır var ve hala banlanmaları bekliyoruz.adamlardaki cesareti alkışlıyorum banlanacaklar diyorlar hala bota bırakıyorlar neye güveniyorlar anlamakta zorluk çekiyorum???:mad::mad::mad:

17. hikoo

hikoo User

yanlış biliyorsun bot 1 yıldan daha fazladır var

18. hikoo

hikoo User

bide oyun megaservere döndü döneli etkinliklerin sadece kanlı diş etkinliği normal serverlerdeyken yapılan etkinlik gibi oldu diğerlerinin hepsi boş adamlar mecburen bota ihtiyaç duyuyor zaten oyunda zevkte kalmadı banlanırsa banlansın gibisinden adamlar gemiler banlanırsa hiç deilse oyunu bırakırız diorlar bırakırlarsada oyuncuların %80 gider ve seafight daha sıkıcı hale gelir ve seafight e oyun olarak tarihe karışabilir benim görüşüm bu :D

19. niye tarihe geçsin ki bu oyun botamı bağlı sadece oyunda azalma olacak o kadar botlar kapanınca inanın diğerleride para harcamaya başlar

20. bence bottakiler kapanınca oyun daha güzel ve heyecanlı olacak . ve bu bot konusu daha da can sıkıcı bir hal almaya başladı ciddi anlamda.