BEHEMONT VE ISIKTA DEGİSİKLİK

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve нØ尺ØẔ_☆61 tarafından 14 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Işık & Behemont deişmeli Destekliyorsan EVET yok böyle iyi diyorsan HAYIR

1. EVET

81,8%
  2. HAYIR

18,2%
  1. DEGİSİKLİK İSTİYORSAN >>> EVET
    DEGİSİKLİK İSTEMİYORSAN >>> HAYIR

2. -24-[TDN]

-24-[TDN] User

Selam bence atılan gemi sayısının arttırılması lazım.

3. open beta ne zaman açılır mk hep tr3 etkinliği etkiliyor admın bana yanıt ver beta ne zaman açılacak

4. Bence 50 şer atmalı bittiği hemen bi 50 gemi daha atmalı ayrıca sistem gemilerinin canı ve incisi artırılmalı neden derseniz 3 servırda birleşti ama düzen aynı bence herşey 3 kat artmalı kolay gelsin.

5. hikoo

hikoo User

bende Bu server Birleşiminin Kaldırılması Geri Eski Haline Getirlmesi Gerekİr Oyundan Sovudum.

6. Bloodbone

Bloodbone User

Aynı fikirdeyim eski düzeni istiyoruz bende aara vermiş bulunmaktayim gelişme olmazsa dönmem

7. ışıkta 200bin dp indiriyoruz oyukla 5-6 bin vurarak 2dk alıyor aldmız inci sayısı 200-300 artırılması gerkiyor bence

8. özkantr

özkantr User

ışıkta sabit 50 gemi kesilenın ardından yenisi atsın. hep 50 sabit kalsın.
    behemot ise 25 olsun . yada biz sıkana kadar gemiler bize sıkmazsa 50 de olabilir. bu değişikliğin ardından onlıne sayısının patlama yapacağı yüksek ihtimaldir :D birkaç fikrim daha uygulanırsa onlıne sayısı 1500 leri bulabilir. :D admin beyler benim fkirlerimden birkaçının uygulandığına şahit oldum :D uygulama ve geliştirme bölümünde admin olarak başlamak istiyorum nereye başvurabilirim :D

9. [SONDURAK]

[SONDURAK] User

s.a hahahahahah desenize bot sayısındada patlama olacak.....bari bu degişiklikler bottaki gemiler kapandıktan sonra yapılsın arzumuz....