Behemont tılsımı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve 35~izmirli~35[zhr] tarafından 8 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Arkadaşlar bildiğiniz üzere ışık tılsımı çıktığından beri behemont tılsımının bir önemi kalmadı herkes 0 dan gemi açıp ışık tılsımında kasılmaya başlıyor ve ışık tılsımındada yığılma oluyor bu nedenle hem ışık tılsımının yükünün hafifletilmesi için behemont tılsımında yenilikler yapılması lazım ve oyunculara behemont tılsımı sevdirilmeli benim aklımda birkaç fikir var bunları sizlere ileteyim sizlerde fikirlerinizi görüşlerinizi iletirseniz sevinirim.

1.Leviathanların vuruşları düşürülmeli 2500-3500 arası olmalı.
    2.Leviathanlar biz sıkana kadar bize sıkmamalı (Sunburstlar gibi).
    3.16 lw ve yukarı haritalarda İnci veren güzel npc ler eklenmeli (oyunculara yüksek seviyeler sevdirilmesi için)

Sizinde fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar olumlu olumsuz yorumlara açığım...

XanTier bunu beğendi.
  2. özkantr

özkantr User

verdıgı ıncı mıktarı da darbesıyle orantılanmalıdır. bu konu cok kez açıldı tılsım başlığı adı altında. cok haklısınız. ben ışık oyuncusuyum

35~izmirli~35[zhr] bunu beğendi.
  3. kardeş 750 bin darbesi var en az 800 en fazla 1100 civarı inci vermesi gerekir bize vurduğu hasar düşürülürse bizde rahatça kesebiliriz tılsım boş npc kesen yok 1 tanesine sıkıyoruz arkasından 2-3 tanesi bize sıkmaya başlıyor rahatça kesemiyoruz

4. XanTier

XanTier User

Bunu n gibi şeyler kaç kere önerildi, kim bilir kaç kere daha önerilecek. Ama hla Seafight'ta hiçbir hareket yok. Oyuncu memnuniyeti diye bi şey var sonuçta. Ya da şöyle demek daha doğru: Müşteri memnuniyeti.

35~izmirli~35[zhr] bunu beğendi.
  5. haklısın oyunu oynayan biziz para harcayanda bizimde fikirlerimize kulak asıp görüşlerimize önem verseler oyun çekilir hale gelir