bedavaya elit top mu olur.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve trabzonlu61 tarafından 4 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 25 lik toplar tüccarda 100 bin altın. arkadaşlar neler oluyr oyuna. biz milyonlar basıp alamadık. zar zor fullenmeye çalışıyoruz. ama şimdi ise olanlara bak. oyuncu altın ksarak rahat bir şekilde 25 lkleri dizer karaborsadan 27.5luka çevirir. oh ne güzel bu adaletsizilikten başka bir şey değil. şimdiye kadar harcanan emekler kimsenin umrunda değil. senelerce uğraştım elit topları fullemeye adam bir günde fulleyip 27.5luka bile çevirir duruma geldi.

CorneliaMaries bunu beğendi.
  2. özkantr

özkantr User

yenı baslayanları coğaltacak uygulamadır. boyle yorumlama. bu elıt toplarını atıp amıral ve 30luk yapacaksın. o zamanda sunu mu dıcen eskı toplara emek verdım nerde o emekler mı?? bence guzel uygulama olmus.

3. kardeşim anlaşılan emek nedir bilmiyosun. herkes sizin gibi para yatırıp oynamıyor.

4. ayrıca yeni başlayanlara teşviki bahane etme. öyle ise yeni başlayanlalra özel başlangıç paketi vrilsin olay basitlleşitor. ben bi elti top alacağım diye kaç kere pazara teklif verip alamadım aç milyon gitti. oyun için önemli değil. ZAMAN önemli. adam benm aylarca senelerce uğrastığımseyi 2bilemedin 3 günde yapacak . bunun neresi güzel bir uygulama.

5. özkantr

özkantr User

ben para yatırıp deıl 4 ay pıırltı toplayıp pazar ındırmı cekıp fulledım o topları. yenı baslayanları artıracak guzel uygulama kımsenın sıkayetı yok bence ;)

6. kesin öyledir göreceğiz

7. Adeletsiz o kadar konu varken bu mu sıkıntı? Yarın akşama 300 tane 27.5lik top yapmış oluyorum aksilik çıkmazsa. Güverteler inci ile artık, kaldı ki parası olan adam senin 2 senelik gemine karşı koyabilecek gemiyi basıyor parayı alıyor. Adam bırakıyor bota kasıp inci ile alıyor bu adam da haksızlık yapmıyor mu? Adam npc botuna bırakmış günlük milyarlarca altın topluyor bu adam da teklif basıyor ben de adalet?
    Hem artık 25likler o kadar güçlü değil. Full vudu olan, kıyamet topu olanlar var onların yanında 25likler sadece hiç.
    Milyarlarca altın parayı pazara bastım ben de :D

8. biz hiçbir adaletsizliğin arkasında durmadık sen nerden okuyosun bunları? senin işine geldiği için böyle diyorsun. ful vudu, kıyametmiş biz bunlarla kıyaslamıyoruz zaten. bu uygulama oyunu BASİTLEŞTİRDİ o kadar. isteyen nasıl anlamk isterse anlasın.

CorneliaMaries bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.