Bazı sunucularda oyunu türkçe yapamama

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Дядqøη tarafından 8 May 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba,
    Bazı serverlerde oyun türkçe diline dönmüyor sadece ingilizce oynanabiliNİyor, örneğin amerika serverinde türkçe dil seçeneği yok sadece ingilizce oynayabiliyoruz global avrupa da tüm diller var acaba bu dil seçme olayını tüm serverler için yapılamaz mı?

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Global server adı üstünde global yani tüm ülke bayrakları dahil. Ancak tabiki amerika'da türkçe dil seçeneği olmaması normal. Tarayıcınızın çeviri eklentilerini kullanmanızı tavsiye edebilirim.

İyi oyunlar.

3. benim bu konuyu açma amacım belki o serverede dil seçeneği eklenir sonuçta asya serveride amerika ile birleşti ve asyada türkçe seçeneği var ayrıyetten ben türk formuna girebilmek için sürekli asya serverine geçiş yapıyorum ordan foruma giriyorum amerika serverinede türkçe seçeneği gelirse benim gibi amerika sunucusunda oynayanlarda direk forumu aktif kullanabilirler.

4. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selâm

Amerika derken, birden fazla sunucudan oluşmakta. Bunların arasında global olanlarda (Global amerika 1-2, Global Asya gibi) sunucularda Türkçe seçeneği var. Amerika doğu/batı gibi sunucular global olmadıkları için sadece ingilizce seçeneği vardır.

İyi oyunlar

5. merhaba bigpatron,
    benim serverim amerika batı olduğundan demek bende sadece ingilizce bunu yazılımcılara iletme gibi bi durumunuz olabilirmi acaba aslında tüm serverlerin türkçe seçeneği olsa daha iyi olur gibi geliyor. veya benim gibi ingilizce olanlar illa server değişmeden forumu kullanma opsiyonumuz var mı? türk forumunu kullanmak için sürekli bi server değiştirmesi yapıyoruz oda biraz sıkıntılı oluyor.
    iyi oyunlar.

6. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selam

İletsekte bir değişiklik olmaz zira oynadığınız sunucu global değil. Bir önceki mesajımda belirttiğim gibi farklı dil seçenekleri sadece global sunuculara mahsus.

Forum kullanma konusuna gelecek olursak; malesef sunucu değiştirmeden imkân yok.

İyi oyunlar

7. selam
    Yardımınız için teşekürler konuyu kitleyebilirsiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.