bazı sorunları dile getirmek istedim. Yetkili arkadaşlar....

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve TiryakiHasan tarafından 13 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yetkili arkadaşlar okursa sevinirim (korkmayın çok kolay bitiyor valla bak.)
    forum moderatörleri ile support adminleri arasında koordinasyon eksikliği var. Lütfen bu ekiple ilgili sorumlu arkadaş en kısa zamanda bir çalışma ve brifing yapsın çalışma arkadaşlarınızı koordine edin bir plan kurun supporrt farklı , moderatör arkadaşlar farklı cevaplar veriyor. özellikle supporttan verim alamıyorum. benim anlamadığım bir ülkede hizmet veren bigpoint neden türk adminlerine ve forum admin/mod arkadaşlara tam yetki vermiyor? bunun sebebi nedir cevaplarsanız sevinirim. etkinliklerde tam bilgi verilmemesi bazı oyunların anatılmaması deneyin yapın denmesi bilgi eksikliği sistem ödüllerinin tam olarak temel miktari kar zarar hesaplamamızı engellediği için bana göre tamamen tuzak her etkinlik bigpointin para kazanması için eyvalla ama bi hakkıyla kazanmak var birde kazanmak var anladınız siz onu. sözüm size değil almanlara biz müslüman olarak oyunda olsa harama yaklaşmıyoruz dinen ve inanç meselesi ve haksızlığa gelemiyoruz. lütfen oyuncuların bu tür istekleri olduğunu herşeyi şeffaf ve doğru bilgilerle anlatmalarını söyleyiniz. yani sürekli sistemin ve uygulamaların bize dönük zararların olması işin içinde para ve kazanç olması sanal ortamda olsa biraz harama kaçıyor. ve sizde bu işten maaş alıyorsunuz. söylediklerimden yanlış anlam çıkartmayın ama birilerinin bunu artık söylemesi lazımdı lütfen uyarıları yapınız.
    ayrıca oyunu içat eden programcılar bana göre basit olan sorunları halledemiyorlar. eski seafight ekibinin çoğu farklı oyunlara kaydırıldı galiba bigpoint yeni oyun çıkartmak için yoğunlukta herhalde? ama sabit seafight tasarımcıları/yazılımcıları ve grafikerleri devam ediyorsa bazı yazılımcı ve kodlamacı arkadaşlar işlerini yapmıyor/yapamıyor sorunun nerden kaynaklandığını bulamadılar/bulamıyorlar yakında topyekün bir bakıma alıp yeni baştan kodlarlarsa cok iyi olur ki zaten yedeğini almışlardır değilmi?

öncelikle sorunların ne olduğunu %100 bulmanız ve nerden kaynaklandığını rapor etmeniz lazım.
    1- oyunda görsel hatalar mevcut bazen npc,canavar ve oyuncu gemilerini resim olarak görmekteyiz. kalabalıkta gemiler birbirine girdiği için ekran kartı ve tarayıcı kaldırmıyor
    2- bir harita da veya oyun koordinatın da yoğunluk varsa flas player cökmektedir
    3- aynı anda patlayan gök ateşi ve ya benzeri unsular kayıp aşk mum hız taşı basıldığında oyun lag a girmekte ve bazı oyuncuları flash ı cökmektedir (okumaya devam cok yararlı bilgiler var :D)
    4- oyunda bazen aşırı ping ve lag mevcut bazen bir yere gittiğimizde savaştığımızda vs vs oyun 1-2 saniye geri gidiyor en kısa zamanda cözülmesi lazım.
    5- çoğu etkinlikte haritaya bir sistem atıldığında yakındaysak oyun takılmaktadır atılan
    sitemlerin oyunu zorlamayaçak şekilde olması lazı(buraya kadar okuduysanız devam edin :D )
    6-etkinlik penceresi lig sıralaması vs vs diğer bütün mini uygulamalar oyunla alakasız bu pencereleri açtığımızda oyun ekranında herhangi bir şey yapamıyoruz oyun için ayarlanmış kısayolları kullanamıyoruz. önce mause la tıklamadan klavye yi kullanamıyoruz bunları oyunu içine gömerseniz çok memnun olurum. eskiden böyleydi ama sonradan değiştirdiniz
    Buraya kadar ki sorunlar tamamen oyunun grafik kodlamaları ile tüm tarayıcıların flash player ve benzeri yardımcı programlarının aralarındaki uyuşmayan kodları yüzündendir. herhalde oyunu yakında setup lu yapaçaksınız? herşeyi oyun ekranına aldınız kaldırmıyor artık. siz oyunu yeniledikçe tarayıcılar size ayak uydurmak zorunda değil malesef ki bu yüzden seafight sürekli yenilik yapmayı durdursun. yada oyunu direk setup a çevirin indirip rahat rahat oynayalım. ( buraya kadar okuduğunu için sizi tebrik ediyorum bigpatron merciles ve hp)

1-oyunda gelen her yenilikte ve her etkinlikte kodlamalar yapılırken ne hikmetse bu eklemeler otomatik veya elle yazılarak mı yapılıyor bilmiyorum ançak arada bazı temel kodları siliyorsunuz. bu durum pazar veya karaborsadan alınan itemlerin gelmemesi ,seyir defterinin label diye birşeyler saçmalamasına , ana sayfasındaki Altın ve incinin farklı oyun sayfasında altın ve incinin farklı olmasına, gülle vb yeni alınan malzemelerin ana sayfasında güncel ama oyun sayfasında eskisini göstermesine, etkinliğe göre sistemlerden kazanılan itemlerin seyir defterinde farklı göstermesine neden olmaktadır
    2- ligten bazı oyuncuların düşmesi ve bazı oyuncuları kastıkları elit puanların silinmesi
    3- rütbelerin düşmesi ,kazandığın rütbe puanının sanki o günü hiç oynamamış gibi verilerinin silinmesinden kaynaklanan puan düşüşleri vs vs (bakış açınız değişeçek okuyun :D )
    4- taşların kaybolması bazı taşların kendilğinden bugg nedeniyle çoğalması acil olarak güvenli limanda ki mücevherci nin bakıma alınması lazım

buraya kadar sanal hataları analttım aklıma geldikçe de yazarım. Şimdi bunda sorası bireylerin hatalarını yani doğrudan insan hatalarını anlatalım (
    1-support ve forum yetkililerinin oyunculara kötü muamelede bulunması.
    2-oyun içi chat yetkililerinin aşırı duyarsızlığı ,kötü tutumları ,oyuncu ayırmaları
    3- oyun içi chat kurallarının tamamen gereksiz düşüncesiz saçma olması. kurallara göre oyuncu cezalandırmak mümkün ançak kurallar cercevesinde bazı belli başlı oyuncuların kurallarda belirtilmediği için bir takım rencide edici cümleler kullanması ve kurallarda yazmadığı için ceza almaması bu kuralların tamamen gereksiz olduğunun isbatıdır. ( bir çay kahve sigara molası verin :D )
    4- lütfen chat yetkilisi arkadaşlarınız bu oyunla alakası olmayan insanlardan seçiniz .böyllikle dün oyuncu olup gıcık kapatığı insanları ve sevdikleri kişiler yarın yetkili olunca kişiye özel ugyulamalar da bulunması kaçınılmaz
    5- hiç bir oyunun chatında isimlerini vermeyeçeğim ançak bu oyunlar ve firmalar dünyanın ve türkiyenin en önde gelen oyunlarını sunmakta içinde yerli ve yabancı oyunlarda mevcuttur lan, len, lün ,loo oo la, uyy,naberrrrrrrrr , uşağım, hadi lann,hadi len , yuh ,oha ,vışş, hadi canım ,tatlım ccicim, canım , hayatım ,kanka panpa gardaş , hadi ba,kanki, işsiz, çakal vay uyanık, akıllı bıdık,mum, bunlar için hernagi bir ceza veya yaptırım yok
    ançak sizin kuralınız olan
    Ezik,la,lan,len,ulan,ule,bebek,bebişim,bebeğim, şekerim,gülüm,canım,cicim - Flood/spam - Yabancı dil kullanımı (İNT serverlerde ingilizce hariç) - Anket tarzı yönlendirme yazıları(...ise 1 yazın vb.) - Lahana, patates, kabak vb (sebze meyve ) - Klavye Artisi, Klavye Korsanı, Chat Bülbülü, Kamil vb argo kelimeler.- Ban sorgusu yapmak - Seyir defteri kopyalamak(Rakibi Kışkırtacak Yazılar) - Casus bilgisi kopyalamak- Zoruna mı gitti - Yürekmi yedin - Çoluk-çocuk muhabbeti (Kaçma şeker vercem, abilerinimi çağırdın, abilerini çağır)

bunların hepsinin saçma ve oyuncuları kısıtlayıcı uygulamalardır. bu 2 saatlik ban kuralı içersinde bulunanların hepsi kaldırılmalıdır. geri kalan kurallarınız gayet mantıklı ve haklı uygulamalardır. çünkü chat yetkili arkadaşlarınız chatte yazanları karşılıklı olarak görmedikleri için ne manada yazdıklarını anlamadıklarından bu sabit kurallara göre davranmaları hiç dopru değildir. ben gerçek reelde tanıdığım arkadaşıma bu cümleleri yazıyor ve karşıdaki arkadaştan '' :D haklısın kanka ''cevabı alıyorsam ben 2 saat ban almamalıyım .eğer karşımdaki insan rencide olmuş ve beni tersliyorsa ve aynısını oda kullanıyorsa bu cezaları uygulamalısınız. ançak cm arkadaşlarınız bunu ayırt edemiyor. ve kendi arkadaş cevrelerine insiyatıf yapmaktadırlar yapmaktadırlar. (bigpatron gözlerin ağrımıştır kesin )

şimdi buraya kadar neden yazdığımı da söylemek istiyorum. bu oyunu seviyorum askerden geldiğim ilk gün başladım ve güzel bir stres atma aracı olarak gördüm. çok uzun süreler de sinirlenip 4ay ,6ay gibi sürelerde defalarca oyunu bıraktım. bazen bigpatron a laf ettimbazen modlara laf ettim forumdan uzaklaştırıldım. bazen sisteme karşı geldim.bazende cm lere aşırı sinirlendim. çok şükür artık chat e yazmadığım için 2 sene önceki cmler hala aynımdır bilmiyorum çünkü bi aralar oyuna her girip sa bile yazsam 7 gün ban alır açtırırdım bazen günde 3 -4 defa 7 günlük ban alıp kaldırdığım bile oldu. geçen gün bu böyle olmaz deyip supportta cm lik ile alakalı msj attım nasıl olunur diye support yetkilisinden söyle bir cevap gelmişti (hp modum devam et :D )
    hesabınız daha önce yetkiliye ve sisteme hakaretten kapandığından yetkili olamazsınız
    Saygılarımla,

sonra bi düşündüm kime hakaret ettim diye olsa olsa laf etmişimdir oda bigpatron a :D
    sisteme gelmişken bigpointi hırsızlıkla suçlamıştım. bigpatron hatırlar 30 gün kapatmıştı.
    dedim sonra aman boşver diye sonra gene 1-2 defa gereksiz chat cezaları almaya başladım 2 saat 2 saat vay arkadaş dedim . ama şunuda belirtmek isterim. insanlar foruma ve chatte özgürçe yazamdıktan sonra bir anlamı yok . bu oyunun tamamen oynanma sebebi teamspeak dir. öyle bir program olmasaydı bu oyun 6 sene önce kapanmıştı. çoğu oyuncu bazen supporttan bazen cm den dolayı oyunu bırakmaktadır. benim işim hiç bir zaman support tarafından halledilmedi bu güne kadar ve hiç bir zamanda memnunkalmadım.gemimde bir hata olduğunda hiç düzeltmek için müdahale edilmedi yetkimiz yok dendi. ama şunu asla unutmadım. bir alt gemim üzerinden supportta sorunlarımı yazıp zararım ne olaçak diye sorduğumda bana cevap olarak amiral toplarınızı coğaltmıssınız peki bigpointin zararı ne olaçak demişti :D :D :D aklıma geldikçe gülüyorum.
    kaç top çoğalttığımı sorduğunda bende ona bir senedir gemiye girmiyorum hatırlamıyorum elimde 60-70 tane amiral topu var şuan çoğaltıp çoğatmadığımıda hatırlamıyorum dediğimde . benim bütün amiral ,27.5 25 lik toplarımı almıştı anında çekmişti.gemide 2-3 tane elit top bırakmıştı. demek ki istediğiniz zaman müdahale edebildiğiniz o günden beri unutmadım. (bigpatron hp ve merciles e buraya kadar geldikleri için tebrik ediyorum)

şimdi gelelim benim sorunlarıma bazı sorunları 2 yıldır çekiyorum
    1- her etkinlikte sıralama ödüllerini alamıyorum. supportta attığım msjların da haddi hesabı yok ve 2 yıldırda saklıyorum. bazen kazandığım puanlarıs eyir defterinde kanıtladığımda ödülü verilmekte ( en son titan etkinliğindekaznadığım puanları seyir defterinden bulunca ödülümü verdiler bulmasam alamayacaktım support ekibiniz bu tür konularda hiç uğraşmıyor)
    2- her 2 etkinlikten birinde mutlaka son gün sıralamadan düşüyorum.
    2- gemimde bulunan hız 948 ançak 800-850 hız varmış gibi gitmekte test edildi
    3-gemiye ne zaman topla alakalı bir şeyler yapsam vuruşlarım düşmekte,(geliştirme veya top değiştirme)
    4-gemimde belli aralıklarla '' hiç bir şey yapmadığım halde'' oyuna giriş cıkışlarımda isabet şanşı ve top hasarı unsurları kendi kendine değişmekte /düşmekte buda vuruşlarımın düşmesine neden oluyor.
    5- bazen haddinden fazla hasar almaktayım defalarca denemesini yaptım
    6- iki gemi ile karşılıklı atış testi yapmaktayım . aynı yetenek aynı kale aynı top aynı buff aynı gülle çeşidi ile benim gemim daha düşük vurmaktadır. bu testi defalarça yaptım.
    7-gemimin görüş alanı son zamanlarda düştü
    8- koordinata tıkladığımda gemim geri gitmeden hareket etmiyor. veya sürekli koordinat değiştirdiğimde gemi bir ger bir ileri yaparak yavaşlıyor ( bu sorun herkezde varmı bilmiyorum herhalde çapa çalışmıyor) çapa koordinat değiştirdğimizde geminin duraksamsını ve geri ilerk yapmasını engellemek için değilmiydi?
    (buraya kadar okuyan bigpatron merciles , hp ve tüm okurlara kuçak dolusu sevgiler )

kısacası bir yetkiliden rica ediyorum. bu konular için 2 yıldır supportta yazıyorum ve rica ediyorum gemimi silip yeniden ekleyin yada başka bir şeyler yapın accountumda sorun olabilir tam bir inceleme yapılmasını rica ediyorum. başka oyuncuların gemisin oynadığımda bazı farklılıklar hissediyorum özellikle hız konusunda
    Buraya kadar okuduysanız cok teşekkür ederim aklınıza takılan ve anlamadığınız bir şey varsa yada acıklığa kavuşturulması gerekenler ben cevaplarım.
    TiryakiHasan

Son düzenlenen: 13 Eylül 2016
  2. cok uzun yazmışın kardeşim yarısını okumadan konunu kitleyecekler kendını yorma bukadar :)

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  3. Froentsr

Froentsr User

Okumadım ama sonuna kadar haklı bence, oyunda bu kadar sorun varken bu adamın haksız olma şansı sadece kelime hatasından olur:)

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  4. Uğraşmışsın emek vermişsin bize de okumak düşer ve okudum güzel yazmışsın tebrik ediyorum [Bu benim yorumum]

Bu sorunlar bilinmekte ve programcılara iletildi .

Saygılar [Bu supportlarımızın yorumu]

Bu sorunlar bilinmekte ve programcılara iletildi . Sonuçta bizlerde oyuncuyuz elimizden bir şey gelmiyor beklemedeyiz . [Bu da forum moderatörünün yorumu]

VORSİ(§•ƒ) ve Sessiz bunu beğendi.
  5. bir çok konuda haklısın özellikle suport forum ilişkisinde . forumdaki yetkili hata düzeltildi hala devam ediyorsa suporta yazın diyor suport yazıyoruz sorun devam etmekte beklemeye devam edin forumda duyuralacak diyor. helede demircioglu nickli kişi kopyala yapıştır yapmaktan başka birşey yapmıyor sosyal medya üzerinden gemileri satılıklara çıkartan kişilerin fotoğrafta ıd si görünen gemileri bulup banlayacagına suporttaki yazıları okuyup herkese gerekli cevapları versin

Lüleburgazlı* bunu beğendi.
  6. isim vermeden yaz duygularını ki konuyu kilitlemesinler düzenleme yap sana zahmet

7. ●ђр●

●ђр● Guest

Aslında koordinasyon eksikliği yok verilen cevaplar yanlış anlaşılmakta. Mesela support size diyor ki forumu takip edin, forumu takip edin demek gidin foruma konu açın demek değildir. Teknik duyuruları takip edin demektir mesela, bu sayede sorun ile ilgili çözüm ya da çözüm aşamaları hakkında bilgi sahibi olasınız. Mesela turtle tasarımı çok güzel bir örnek, support taşları giden oyunculara forumu takip edin derken gidip taşlarım gitti diye konu açın demiyordu :)

Türk adminlere yetki verilmiyor diye bir şey yok, her ülkedeki adminler nasıl yetkilere sahipse türkiye ekibi de öyle. Şurada farklılık var, fm,cm,smod,gm,ba,ca,supporter vs herbirisi birbirinden farklı. Herkese tam yetki neden verilmiyor, çünkü basit bir hiyerarşi var diyebiliriz. Görevini iyi yapanlar zamanla yukarıya doğru yükselir.

Etkinliklerde gerekli tüm bilgiler SSS de zaten veriliyor. Bütün her şeyi daha etkinlik başlamadan öğrenecek olsak ne zevki kalır işin ne de gizemi. 1 tane npc kesip kar hesabı yapabilirsiniz bu sizi batırmaz ya :)

Topyekün bakım :) Bayram akşamı bile 2-3 saat oyundan uzak kalamadı oyuncuların çoğu (1x inci vermesi hatası), sizce bir süre kapalı kalsa neler olur :)

Resim olarak görme hatası sadece netiniz yavaşken oluyor hatırlatayım.

Bu da bilgisayarınız ile alakalı. Ne kadar iyi bir bilgisayarınız varsa tarayıcınız sade ise o kadar sağlam kalıyor oyun ekranınız.

Valla hiç hıztaşı açıp flash çöktürmedim bir şey diyemeyeceğim..

Geçtiğimiz sorunlu hafta boyunca çok yaşandı bu durum ama sanırım şuan düzeldi.

Bu da bilgisayarınız ile alakalı..

Fikir havuzu bölümü elinizden öper.. :)

Bunu sadece bu etkinlikle yaşadık başka ne zaman seyir defteri hatası ya da gülle, anahtar hatası oluştu ki. Zaten bu etkinlikte bu sorunlarla uğraştı programcılar hep.

Bu durum hatırlarsanız halledilip özür olarak da rakip parası kodu verildi.

Rütbelerde bir sıkıntı yok unutmayın rütbe puanınız yükselebileceği gibi düşebilmekte de.

Bu durum şuan hangi aşamada bilmiyorum ama sorun yaşayan arkadaşlar işlerini support ile halletmeleri lazım daha da süreç uzamadan.

Buna katiyen katılmıyorum. Hiçbir oyuncuya hiçbir yetkili kötü muamelede bulunmuyor. Bazen sert cevaplar verildiği olmakta ama bu da tamamen yazan kişinin üslubundan kaynaklıyor emin olun. Yoksa bizler sizler için buradayız zaten buraya yazmak için geldik, yazmaktan neden bıkalım, neden sizlerle uğraşmayalım sorunlarınıza yardımcı olmak istemeyelim.

Chat moderatörlerinin oyuncu ayırması bir kere mümkün değil. Anında smod ve adminleri tarafından uyarılırlar. Ha dersiniz ki ya smod ve adminler oyuncu ayırıyorsa diye, o kişiler zaten oyuncu ayırmayıp işlerini doğru yaptıkları için smod ya da admin olmuşlar.

Kurallarda yazmadığı için ceza almaması diye bir şey yok. "ima" diye bir şey var ve hatalı banlar konusunu incelerseniz oyuncuların büyük bir bölümünün "ima" yüzünden ban aldığını görebilirsiniz. Sonuçta yetkililer de okuduğunu anlayabilmekte ve ne anlama geldiğini çıkarabilmekte.

Oyunla alakası olmayan kişiler sizce neden gelip de saatlerce chat panelindeki yazıları okusunlar? Ya da oyunla alakası olmayan kişiler nasıl olur da yazılacak imalı kelimeleri, oyun ile ilgili kelimeleri anlayabilirler? Sevilen kişilere özel uygulamada bulunamayacağını size zaten iki üstteki mesajda belirtmiştim.

Malesef reel ile sanaldaki bir chat ortamı aynı değildir. Biz de tabiki sizin gibi reelde arkadaşımıza pek hoş olmasa da samimiyetten "naber lan" diyoruz ama bunu chatte yazmak devamında birçok bozukluğu peşinde getirir. Ve ayrıca getirmiş ki de orada yasaklı kelimelerde bulunmakta. "yürek mi yedin, abilerini çağır" bunlar hep karşı tarafı kışkırtan sözler.

Yani bir yere kadar müdahale edebilirler siz de biliyorsunuz. Top sayısı azaltıp arttırmak basit şeyler. 50 tane top aldınız 20 tane geldi de aradaki 30 farkı mı atmadılar? Yoksa gerçekten programcı düzeyinde birisinin yardımına ihtiyaç duyduğunuz bir sorunla mı karşılaştınız? Cevabınız muhtemelen 2. soruya evet.

Sıralama ödülleri sadece önceki etkinlik (alev topları) ile alakalı değil miydi yani genel bir sorun. Diğerleri için supporta başvurmanız gerekir forumdan teknik destek alamazsınız biliyorsunuz.

Yan yana gelin aynı hızdan bir arkadaşınızla ve haritanın diğer ucuna tıklayın bir sıkıntı olmadığını göreceksiniz. Yine de düşünüyorsanız bir şey var diye, supporta yazabilirsiniz incelenmesi için.

Aynı şekilde bir sıkıntı olduğunu düşünüyorsanız supporta yazabilirsiniz.

Kaleden görüş alanı çıkartmış roket ustası takmış vs olabilir misiniz acaba ben görüş alanı problemi yaşamadım şu ana kadar.

Her tıkta saniselik hareketsizlik size özel bir şey değil ve bunu da engelleyemezsiniz malesef. Çapanın da bir görevi yok :) Hatta o tarz bir sürü öğe bir işe yaramadığı için kaldırılmıştı diye hatırlıyorum.

Yani silip ekleme işlemi tahmin ediyorum ki mümkün olamaz herhalde değil mi :) Bir de genel olarak yazayım, yukarıda belirttiğiniz tüm sıkıntılar için supporta başvurun :) Üşenmeyip uzun uzun yazmışsınız cevap vermemek olmaz dedim, kendimce cevaplamaya çalıştım eksik yazdığımı düşündükleri kısımları diğer yetkililer tamamlayacaktır ;)

İyi oyunlar..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Eylül 2016
  8. ●ђр●

●ђр● Guest

Sizin gibi düşünen arkadaşlarımız diğer arkadaşlarımızı da kısmen etkilemekte, forum kullanma ya da forumu doğru kullanma oranını düşürmektesiniz. Lütfen bu tarz görüşlerinizi kendinize saklayınız hatta mümkünse o görüşlerden de uzaklaşın çünkü -manasız şekilde- yerici.

TiryakiHasan bunu beğendi.
  9. ●ђр●

●ђр● Guest

Sizin deyiminizle kopyala yapıştır yapıyor yani sürekli size aynı cevabı veriyorsa demek ki siz de sürekli aynı soruyu soruyorsunuz ya da soruların cevapları aynı :) Başka bir mana yok altında, o kişi size yardım etmek için orada zaten.

10. manasız şekilde gerici değil bir forum admininden foruma actığım konu hakkında sürekli aynı cevabı almam ve admin tarafından terslenmemdir gerici olan supportun bile kabul ettiği oyun hatasını forum admının kabul etmemesını anlayamadım neyse konuyu başka yere çekmiyim :)

11. ●ђр●

●ђр● Guest

10 kere de sorsanız 10 kere aynı cevabı söyleyeceğim. Vuruşlar yüksekti ve geçtiğimiz gün itibariyle düzeldi, dolayısıyla geçtiğimiz hafta boyunca vurduğumuz rakamları vuramamaktayız. Neden vuruşlarınız yükseldiğinde de 'neden yüksek vuruyorum' diye sorgulamadınız? Filonuzda vs illaki beraber oynadiginiz birileri vardır bir sorun acaba gectigimiz hafta boyunca o vurdugumuz atışlar normal rakamlar mıydı :)

Siz aynı konuyu tekrar açarsanız bizim de aynı cevabi tekrar vermemizden doğal hiçbir şey yok.

12. geçen konuyu açtığımdada söylüyorum bana kimse böyle birşey söylemedi supporta yazdım vuruşlarım düştü diye supoort diyor vuruşlarda hata var ama forum admini hata yok diyor hanginize inanıyım ikinizinde bilgi aldığı yer aynı değilmi

13. NE YAPALIM ŞİMDİ OYUNUMU BIRAKALIM BUKADADAR MİLLET ALEV FIRTINASI FULLEDİ SEVİYELİ YAPTI OYUNUN AÇIĞINDAN RAKİP PARASINI KATLADI DOLDURDU GEMİYİ BENIM DİĞER GEMIDE OYUNUN HATASI YÜZÜNDEN ISKALANDI YAZISINDAN DOLAYI BAN YEDİ 1 AY YANİ NEDİR BU HAKKA REVAMI NE YAPALIM ŞİMDİ

14. incizade

incizade User

oyunda ki açıkları kullanma illegal top,taş v.s. yapma oyunda sana sunulan legal yoldan oyunda vakit gecir bu bir oyun ve oyunun kuralı var ki abşta bu kuralı kabul ettik. illegal olarak oyunda bişey yapanlar sanmasınki suan hesabı acık aolabilir ama birgün karşılık olarak kapanır ama ben derim bu bir savas oyunu paralı yada parasız oyunun bize sunduğu şekilde oyunu oynamak vakit gecirmek. acıkları bulup kullanmak kimseye bişey kazandırmaz illaki o hesap bi gün tespit edilir her türlü acıgı kullanan olsada sonuç legal olandır fikrim

15. yazıyı okumadım sen haklısın beğendim geçtim

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.