Öneri Bazı sorunlar

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve [связь] tarafından 27 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. depo sekmesi oyun anasayfasından kaldırılabilir
    pet yemleyince petin özelliklerinin aktif olmaması düzeltilebilir ben ilk peti cıkarıp oyle yemlıyorum sıkıntı cozuluyor fakat zaman alıyor
    bu pazar yerindeki item sıralaması böylemi eskiden böyle degildi hata yoksa sıkıntı yok :)
    ve yeni sistemle gelen önayarlar bu ayarlarda 4. ayarı yanlışlıkla 10 bin inciye aldım fakat altın gösteriyordu o menüyü kapatıp acınca geliyormuş inci oldugu bundan cok kisinin 10 bin incisi gider
    bu gemi özelleştir yani yeni sistem sekmesini acınca oyunda ve menude donmalar yaşanıyor ve ekran kararıyor biraz bu sistem biraz iyileştirilmeli :)
    adminlerim bunları iletirseniz simdilik benim bildiğim sıkıntılar bunlar :)

2. + olarak özel haritalarda sanırım gemi özelleştirme kullanılmıyor bu hataysa buda düzeltilmeli

3. ++Favoriler açılmıyor gemide +++ tp sıralaması bp sıralaması güncellenmiyor..

4. NavySEaL

NavySEaL User

+++ her restart ta pet sıfırlanıyor yani sabah 6 da gelen resette guncel pet deaktif oluyor ve tekrar tekrar pet etkinlestirmemiz gerekiyor.

5. baska sorunlar varsa yazalım arkadaşlar :)

6. 4. Ön ayarı neden açtın ki ona gerek yok bence. Ben 3 tane ön ayar açtım 3. ön ayara 5 tane şifa topu yerleştirdim(cadoclara şifa atmak için). Eğer gemilere şifa atacaksam yine 3. ön ayarı seçip şifa toplarını 117'ye çıkartabilirim. Yani 4. ön ayara ihtiyaç duyulmuyor...

7. ROMEO_2vip

ROMEO_2vip User

butun elıt guvertelerım gıtmıs yardımcı olursanız sevınırım
    13698841

8. Onu bende biliyorum ihtiyac olmadigini on ayar alamadim sandim gozukmuyordu menuye cikip girmek lazimmis ve 4. ayarîda altin gosterdi sonra cikip girdimki 4 ayar almisim yani her alista acip kapamak lazim ayrıca baskında neden acilmiyor bu menu bunada bakarmîsınîz adminler

9. -Beykoz-

-Beykoz- User

Beyler L’IMPÉRIAL tasarımı satın aldım tasarım geldi ama taşları yok güvenli limanada gittim hiç birşey yoktu bi yardım edermisiniz ?

10. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

şikayetleriniz not alındı

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.