Bazı Sorular

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ShevaB tarafından 26 Şubat 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ShevaB

ShevaB User

öncelikle yetkililer konuyu cevap verip hemen kapatmasın insanlar biraz yazsın fikir almam lazım. bunu yaptığınız için alyanslarda haberiniz var mı bilmiyorum cok tepki alıyorsunuz ve insanlar foruma girmek istemiyor .

1-) topların özelliğinde yazan elit cephane bonusu nedir ? ben bunu baska birşey sanıyordum bugun biri ekstra inci veriyor dedi doğru mu tüm detayları ile yazar mısınız ?

2-) en iyi top sıralaması sizce ne ? seviye 0 için konusuyorum . dünyayaran topunun doldurma süresi 8 olmasına rağmen niye en iyi top diyorsunuz ?

3-) acı verici ve dünyayaran top tarifleri sezon ilerleyisinde var. ama kıyamet balyozu ve tahrip ediciyi göremedim . bu topları nasıl olusturabilirim ? tarifleri yok .

4-) 15 gün gibi bir sürede 300 top yeri 150 yetenek 18 level gemi yaptım. ancak 100 tane topum vudu topu . hiç para yüklemiyorum. artık daha güclü toplar lazım bunu nasıl sağlayabilirim ?

5-) topların özelliğinde isabet olasılığı ve kritik hasar aynı nerdeyse vuruş gücünde fark etmeni nedir ?

2. Siz forumu gerektiği gibi kullanırsanız, Forum kurallarını okur ve kurallar göre yazarsanız kimse sizin konunuzu kilitlemez. Siz genel sorulara konu açtığınız zaman bu benim ve sizin bölümünüzdür. Sorarsınız ve cevaplarım daha sonra konuyu kapatmak ile yükümlüyüm. Siz insanların da konunuza cevap vermesini istiyorsanız ''Fikir Havuzu ve Öneriler'' Kısmına yazmanız gerekmekte. İnsanlar tepki veriyor ise demek ki tepki verenler de sizin gibi bilinçsiz kullanıyor forumu.

1-) Toplar hakkında BURAYI inceleyebilirsiniz. ( Elit cephane bonusu , elit cephane ile vurduğunuz hasarı arttırır. İnciyi falan arttırmaz. Size söyleyen size şaka yapmış anlaşılan)
    2- Bu sıralamayı siz oyun tarzınıza göre yapacaksınız. Ben bu konu hakkında size yorum yapamam. yukarı bağlantıda size toplar ile ilgili bilgileri attım.

3-) Diğer topların tarifleri de sezon sandıklarında bulunmakta.
    indir.png

4-) Bana göre sezon görevlerini yapabilirsiniz. Dünya yaran topları vudulardan daha iyi olduğu net. Para yatırmadan bunu yapabilrisiniz.

5-)Bu kadar detaylı bilgileri merkez ekibimiz bizler ile paylaşmaz.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.