BATTLE ARENA

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve GAZOZUNA-14 tarafından 28 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. İyi oyunlar öncelikle
    Seafightta behemoth harıtası gıbı bır harıta olmasını önerıyorum herkezın tek oldugu bırbırını batıranın yukarda üstte ismi geçtiği ve batırılan oyuncu sıralaması veya batırınca puan vermesı gıbı bır olay olabılır. seafight savaş oyunu bıldıgımız gıbı ve örnek verıcek olursak herseyını fullemıs bır oyuncu kaleler yetenekler vs vs yapıcak birşeyı yok ya özeldekı sıstemlerle yada behemottakı sıstemlerle savasıyor .böyle bır harıta cıksa hem eğlencelı solo savaşlar olur ayrıyetten grup kurularak gırılen bır harıtada olabılır lutfen gereklı yerlere iletiniz bigpatron size seslenıyorum efendım dıkkate alınız lutfen boş boş bır suru ıtem cıkacagına boyle yenılıkler cıksın oyundan zevk alalım gemısını fullemıs bırı sdece tp kasabılır boyle yenılıkler lazım

2. Bencede Çok Güzel Bir Fikir.

»Ãsiℓ~YüяєK« bunu beğendi.
  3. Tragula

Tragula User

Kazanan gruba bir miktar ödül yada 1 haftalık ekstra buff ve ya rütbe gibi bir şey verilerek eklenebilecek güzel bir fikir

4. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam

yetkililer istek ve arzularini degerlendirmektediler boyle bir oneri verdiginiz icin tesekkur ederiz.