Batmaktan Kaçanlar

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve BüRKüT* tarafından 2 Eylül 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BüRKüT*

BüRKüT* User

Bu konuda daha öncede yazmıştım adminler tarafından fikrim onaylanmıştı busefer okadar uzatarak yazmıcağım.Bu batmaktan kaçanların kullandığı yöntemlerin bi kaybı olmalı cidden.Adam batarken kp vermemek için bizim adaların kenarında oynuyor biri gelip vurunca adanın dibinde gemiyi durdurup sonlara doğru gemiyi adaya sürüyor yada geriye az can kaldığında sisteme vuruyor 35 k yiyip batıyor.Yani bu oyun sistem gemisine,adaya batmanın bi kaybı olmalı cidden.Tecrube puanı falan düşsün böylelerinin.Düşme miktarıda caydırıcı olsunki rütbeyi etkilesin.Cidden okadar gülleyi sıktıktan sonra tutup npc ye adaya batması adamı çıldırtıyor.Sonuçta bu oyunda güllede paralı.Ben adam batırmak için için top gülle alıyorum buna bi düzenleme gelsin.

2. ne kadar akıllısın sen ,niye rakibe savaş puanı veriyim. sende adama buz güllesi yavaşlatıcı at kaçamasın yada rakip sana sis atarsa basarsın durdurulamaz inya kanı , itemin yoksa o da senin sorunun bu oyun sadece savaş oyunu değil strateji oyunu ustaca oynuyamıyorsan o senin sorunun bence bu fikir saçma

PATRON2, ZülfikarReis ve Hyper-Cube bunu beğendi.
  3. Hyper-Cube

Hyper-Cube User

buz güllesi kullanabilirsin + yavaşlatıcı at adaya batarsa da git casusla batır, ancak saçma buldum konuyu ben gidip adaya batmak istiyorum seni ilgilendirmez sana niye bp vereyim ? sende aynısını yapabilirsin sonuçta f+f olsanda batabiliyorsun npc ye sık sende yap aynısını insanların oyun tarzı seni ilgilendirmez yanlış bir düşüncen var..

4. BLazes

BLazes User

Ben de bunun stratejik bir hamle olduğunu düşünüyorum ve söylediğine katılmıyorum. Ama adaya batanlar için ve ada sahiplerine bir şeyler kazandırmak için bir uygulama yapılabilir.

5. BüRKüT*

BüRKüT* User

yazıyı okumadan konuşuyosunuz hemen yorum tak geliyor.Bizim ülkenin sıkıntısı bu bu adam ne anlatıyor ne diyor bi okuyayım yok.Ben o adamın hertürlü bp sini alıyorum öyle yada böyle.Adam diyorki buz at yavaşlatma at.Burda size yaşadığı bi durumu örnek veriyorum.Adam benim ona geleceğimi bildiği için güçsüz olduğu için vs benle savaşmayı bile tercih etmiyor.bizim adanın dibinde bekliyor 500 k can ile.gelip adama vurmaya başladığım an gemiyi tek hareketle adaya batacak şekilde park ediyor.gemi canı yarıya aşağı indiğinde sürüyor adaya.buzun bi dondurma etkisinide elimle ayarlayamıyorum bu arda benim elimde değil.Casuslama denilen şeyide biliyorum.Casusluyorumda lakin adam ışınlanıyor haritanın öbür tarafına.Yakında denk getirecemde batacak.Denkte getirdim kpsini 2kere aldımda.Sorun bu değil bu gibi oyunlarda oyunlarda savaş bölgelerinde sistem kulelerine yahut oyun npc sine batmak tecrube puanının belli miktarının kaybıyla sonuçlanır.Batmamak,kp puanı vermemek oyuncunun en doğal hakkıdır.Bişey kaybetmesini bilmekte benim en doğal hakkımdır.Bu strateji değil afedersiniz ama korkak oyunculuk örneğidir.

6. Ben yazını sonuna kadar okudum. Bu forumda Ülkenin sıkıntısı beni ilgilendirmez .Biz burda siyaset yapmıyoruz oyun oynuyoruz .Senin derdin anlaşıldı ,zayıf gemiyi batıramıyorsun zayıf gemi strateji yapıyor, buda senin zoruna gidiyor .yok zayıf gemisi olan adam sana gel meh beni batırmı diyecek zayıf adam demekki kaçabiliyorsa oyunu senden iyi biliyor ,sen oyunu bilmiyorsun diye sistem değişmesi gerekmez ,ikinci konuya gelince senin bu gibi oyunlar demişsin kişi kuleye npc batarsa tecrübe puanı kaybı verir demişsin, beğenmiyorsan sende git bu gibi oyunları oyna seni burda zorla tutan yok. Oyuncuyu batırırken iyi kaçınca kötü yok öyle dünya

Hyper-Cube bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.