Batırılmaktan bıktım ve çözümüm

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve YAKUPYUSUF27 tarafından 22 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. oyunun en büyük problemi oyuncuların bp tutkusu biri batırınca her görenin batırması oyundan soğutuyo buna çözüm buldum; aynı kişi iki kez batırdım mı acemi koruması sağlansı o kişiye karşı belli bir süre aksi taktirde her yeni oyunca oyundan çıkıyor lütfen biri ilgilensin bunu destekleyenler lütfen beğensin çünkü değerlendirilmesine yardımcı olur saolun okunuz için

berkaygn8 ve Xxßy_ßeLaLıxX[NR1] bunu beğendi.
  2. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam

bu bir korsanlik oyunu ve amac birbirini batirmak bu yuzden bu tip olaylar olmazsa oyunun ztn bi zevki olmaz.

3. arka arkaya dp düşükken batırmaksa oyun buyur oyna benim demek istediğim batıran kişiye sıkmadığı belli bir sürece acemi koruması alması

Xxßy_ßeLaLıxX[NR1] bunu beğendi.
  4. S-S-S2

S-S-S2 User

5 leveli geçmeseydin kardeş hala acemi koruman olurdu

5. Ama acemi koruma da npc ve ya canavara daldığında bozulur

6. benimd dediği 5 lvl den yüksek olupta sürekli batırılanlar için

7. yusuf kendini güçlü hissetmiyorsan 5 lvli geçmeyeceksin sorunda ortadan kalkar

8. Cassowary

Cassowary User

kardeşim adam zaten 5 lvl se ne olacak? acemi koruması veriliyor adama ama npc ve canavarlara sıkınca bozuluyor ee böyle korumanın kime ne faydası olacak adam kasmaya çalışırken yine bozulacak koruma yine batacak çok saçma. bence 1 yada 2 tane 2 level mapler de pve olmalı ki küçük geilerde kasabilsin yoksa 1.haritada haytta kasamazlar

яoтαsız ve YAKUPYUSUF27 bunu beğendi.
  9.