BATIRILMA!!!!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ~Άкяєpp_~ tarafından 17 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Oyundaki bot sayısının günden güne arttıgının herkes farkında bu tür oyuncular bot kullanmayan diğer oyuncuların hakkını yemekte bence bu sorunun önüne geçilmesi için batırılan gemının tekrar tamir edilmesi için 1000 inci gerekılsın tabi bu diğer oyuncuları etkılememesi için günde 25 veya 50 tane batırılma hakkı verılsın bu şekilde bot kullanan oyuncular sürekli batırılacaklarını bildikleri için bot kurmaktan çekinir

2. özkantr

özkantr User

cok sacma bot kullananı ha deyınce farkedemezsın takıp etmen gerekır.adamlar vudu darbesıne koyup botta bırakıyor :D sıkınca da vudu darbesı atıyor sana :D savaslarda 50 degıl 500 kere de batıyoruz. fıkrın cok sacma
    adamlar bota bırakıyor. bazıları da oyunda acık olunca kullanıyor. gorew acıgı son olan. oyun ıcı acık baska dısardan program kullanmak baska. ıkısınınde cezası farklı olmalı. oyun ıcınde haksız kazanc oyuncunun elınden alınmalı bota koyan sınırsız banlamalıdır.
    baskı bı örnek adamlar 1 dakıkada amıral ve 30 luk toplarını katlayarak fullediler ve 1 ay ban cezası aldılar pekı bu adalet mı. benım aylarca ugrasarak yapamadıgımı adam 1 dakıkada yapsın. bu durumda ben de bu oyun ıcı acığı kullananların ban almasına karsıyım
    SEAFİGHT ADALETIN COK YANLIS İŞLİYOR

XanTier bunu beğendi.
  3. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

karışıklık olur diye düşünüyorum

4. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

sistemlerde açıklar olur bunları kullanmak bann sebebidir.

5. eskiden 1000 inci idi zaten 1000 altına çevirildi botlar hata verilsin diye hatırlıyorum sanmıyorum geri 1000 inciye çevirileceğini

6. Zaten hemen hemen herkeste VİP üyelik var bu dediğiniz biraz olmamış sanki :)

7. benım aradığım sadece acemice bi çözümdü bu işin professionel programcıları vardır elbette benım kızdıgım nokte seafighttın botlara göz yumması. bot sebebıyle ban alan birçok arkadaşım var tabi şuan gemileri tekrar açıldı ve açılınca tekrar koydular bence bu süreli cezalar caydırıcıda dağil açıkcası