başlık nasıl olması gerektiğini konusunda bir fikrim yok :)

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve -ÆKıZıLKoRsAnÆ- tarafından 31 May 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. avantaj haritaları saatlerce zaman almakta önerdiğin taktikler var mı yada bot kullanmak yasak biliyorum bu yüzden seafight için özel programlar var mı biraz konuyla ilgili internette araştırma yatım seafight için kullanılan bir bu tarz pragramlar yok ama bu tarzdaki oyunlar için otamatik klavye yada otamatik fare kullanıldığını gördüm bunlar yasalmı birde artık oyunda üst düzeyde olursak olalım avantaş haritalarına saatlerce zaman geçirmek çok zor buna bir çözüm getirilmesi lazım

2. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Sormuş olduğunuz soruya kısaca oyun kurallarından alıntı yapacağım

Oyunlarımız sadece değiştirilmemiş geleneksel tarayıcıda veya oyun için geliştirilmiş istemcide oynanabilir. İzin verilmeyen yardım programlarının, botların, yazıların, makroların (örn. Fiddler) ve oyunun işleyişini otomatik hale getiren veya istemcinin görünümüne ve kullanımına etki eden bütün diğer uygulamaların kullanımı yasaktır.

Bu yazı demek oluyor ki oyunu otomatik hale getiren programlarda yasaktır.

İyi Oyunlar.

*KOMODOR* bunu beğendi.
  3. Aklınızdan geçen herşey illegal. Otomatik fare ve klavyenin zaten bottan farkı yok.
    Taktik filan yok saatlerce oyna yorulunca son geminin yelkeni indir en uzak köşeye kaç dinlen sonra devam et. Ya da dalganın basında haritadan çık sonra gir.
    Başak haritası hariç gemin 3 saniyeden uzun surede vuruyorsa oyukla 7-8 k vuramıyorsan zarar bu haritalar.
    Çok üst gemiler de saatler geçiriyor bu haritalarda yapacak birşey yok.
    Gemileri menzile ala ala vuracaksınız

4. yani anladığım kardar bu oyun için seafight onayladığı hiç bir pragram yok mu. 11 k filan vuruyorum yengeç haritasını oyun hayatım boyunca sayılı kez bitirebilmişimdir çünkü çok uzun ve sıkıcı geliyor.

5. Yasak hocam hiçbir şey yok. 1000 kişi bota bırakıyor 10u banlanıyor orası ayrı. Cidden can sıkıcı ama yapacak birşey yok hele ki yengeçten saçma sapan ödül gelince.

6. yengeç bitirmeyeli okadar uzun süre oldu ki ödüllerini dahi bilmiyorum hiç olmadı seafight bu konuda bazı düzenlemeler yapmalı hem bot kullanımının önüne geçmek için gemde zaman açısında her dalgada 5-10 npc değilde 1-2 npc olması daha cazip olabilir.