Destek Başlangıç Paketleri

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve Muzoababa18818 tarafından 29 Ekim 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba oyunda yeni çıkan başlangıç paketleri kaç level e kadar alınabiliyor net bilgisi olan var mı 41 level oldum ama paket kayboldu daha önce 33 level de vardı bu 620 tl olan paket

2. 40.seviyeye ulaştığınızda başlangıç paketlerine olan erişiminiz otomatik olarak kaldırılır. Bu kararın temel nedeni, 40. seviyeye ulaşan birinin artık bu paketlere ihtiyaç duymayacağı ve bu erişimin daha yeni başlayanlara ayrılması gerektiğidir.

»ƘƛƊ«|gσѕнт| bunu beğendi.
  3. keşke 40 a kadar alsaydım ama 40 a kadar savaşmak için top lazım olmuyor keşke o leveli 45 e falan çıkarsalar ve daha çok paket satsalar

4. Öneri olarak sunabilirsin. Keşke kaçırmasaymışsın çok büyük bir fırsat o paket.

5. dediğim gibi level olayını bilmediğim için bir kere 41 level olmuş bulundum öneri olarak yazmak bir işe yaramıyor çünkü akragas tasarımı kaç yağmacı dır çıkıyor yerine farklı bir tasarım gelmiyor

6. Her öneri hemen gerçekleşmiyor veya gerçekleşmemesi gerekiyor, çünkü bu, işleyişi bozabilir. Bence ekip, her zaman aynı tasarımı kullanmaktan memnun değil; bu nedenle tasarımcı konusunda veya başka bir konuda problemler olabilir.

7. bence o tasarımı orda unuttular o yüzden sürekli çıkıyor keşke elit vip yada alçakgönüllülük te unutsalar :D

8. Ben şahsen ilk defa aldım o tasarımı :D benim için iyi oldu.

9. valla en az 4-5 yağmacı dır çıkıyor ve sırf güzel tasarım çıkmıyor diye yağmacı açmıyorum o kadar zamandır

10. Ben, hem siz hem de kendim için bunun hakkında bir öneri hazırlayıp iletilmesine ön ayak olacağım.

11. teşekkür ederim memnun olurum

12. bir sorum daha olacak genelde yağmacı çıkınca anahtar paketleri ve yeni tasarımlar ekliyorlar yine olur mu acaba

13. Olur herhalde ama etkinlik gelene kadar anlayamayız kesinlik yok.

14. -LegenD-

-LegenD- User

Selam,

40. Seviye sınır diye biliyorum.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.