Başlangıç paketleri

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ≥ڶäčĶŝPãŘЯФЩ≤ tarafından 9 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. sa arkadaşlar başlangıç paketlerini kaç defa almamız mümkün ben tek seferde 3 defa alcam bu mümkünmü yada tek tek alcam alınca paketler sayfasından kalkıyor mu 18 tl lik paketi alcam

2. özkantr

özkantr User

onerım 200 lıraya ıhtısamlı pakwetı cek. sonra 330,000 ıncı cek. 3 katı varken 1 m ıncı olacak pazar ınd vıp ada ındırımı 6000 ıncıden admıral al 150 tane . 75 te 30 luk gelecek ıhtısamlıdan. sonra guwertelerı 8 tanesını 4+ yap. kalan krıstalle de yetenek yap.sonra ısık tılsımına gır ıncı yap rampayı ac. barutluk sektant. top yerlerı sırasıyla boyle. bunların hepsınmı yapınca 6800 7100 arası vurusun

Son düzenlenen: 9 Aralık 2014
  3. o kadar param yok kardeş 60 tl yatırıp ışık da inci kasmak niyetim 50 elit topum var admiral vs karışık 5k vrsa oyukla yeter bana

4. özkantr

özkantr User

50 AMIRAL TOPU olan paketı cek.17 yetenek yap. 3,1,1 barut ve npc hasarına 5 er yapmana yeterlı olur

5. o paraya 5 tane 27.5 luk paket alınır gemi full olur bana sadece silah paketinin kaç defa alınabilecği lazım

6. özkantr

özkantr User

1 defa oldugu forumda yazılmıstı supporta da sorun ıstersenız