Başlamadan bıraktım

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Raznurk tarafından 31 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Raznurk

Raznurk User

Oyuna dün başladım. Başlar başlamaz gemim yanıyordu. Bir türlü tamir edemedim. Sohbetten yazdım yardımcı olmaya çalışanlar f5 falan çek dedi çözüm olmadı. CM tamirci satın al dedi. Sohbetten onu sorup öğrendim teklif verip 4. seviye tamirci aldım. Yine tamir olmadı gemi. 1 gündür çözemedim.

Keyif almak vakit geçirmek için oynamak istediğim oyun beni daha çok sinirlendirdi keyfimi kaçırdı. Daha başlar başlamaz böyle sorunlar yaşadıysam bu oyunda problem çoktur.

Bağımlısı olana Allah sabır versin..

BIRAKTI bunu beğendi.
  2. -Croatia-

-Croatia- User

DP niz 1000 in altında kalmışsa tamirci gemiyi onaramaz , battığınızda 1000 dp ile doğarsınız o sırada tamir basamadan bir npc den hasar alırsanız 1000 dp altında tamirci işini yapamaz bu durumda yapmanız gereken şey çok basittir batıp tekrar doğmak tentakel yada bir npc ye sıkarak batın tekrar 1000 dp ile doğacaksınız ozaman sorununuz düzelecektir.

2.olarakta bu aralar oyunda tamir tuşunda bir tutukluk var genelde tamiri 1-2 kez kesip başlatınca düzeliyor eğer 1000 dp ve üstünde tamir basmıyosa 1-2 kez durdurup tekrar basmayı deneyin

Son düzenlenen: 31 Mart 2017
  3. atlas42

atlas42 User

Canın sıfır olarak kalmış olabilir.. Bu durumda tılsım kullanman gerekebilir. Pırıltılardan da dp puanı kalktı. Eğer böyle bir sorunsa yaşadığın bunu çözmek için çalışma yapıyorlardır herhalde.

4. Raznurk

Raznurk User

Dp 0dı. Tekrar tekrarda basmayı denedim. Bu bölümdeki bütün tamir konularınıda taradım çözüm bulamadım.

Supporta yazmıştım gece. Sabah oyuna girdiğimde 12 bin küsür dp vardı. Gemi tamir oldu. Supporttan Cavdar çözmüş sorunumu.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.