Baskın Partisi

Konusu 'Eski Duyurular ve SSS' forumundadır ve ●ђр● tarafından 18 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. En karlı etkinliklerden biri bu etkinlik kim ne derse desin. Bizim global 6 da Foo filosu olarak bütün event gemileri bize ait ve oldukçada karlı. Bu oyunu senelerdir emek verip oynamış nice kişiler var oyunu bilmiyorsanız bırakın derim. Hem gülle almanızada gerek yok. Gülle almadan etkinlik sayesinde tam 4 saatte 1 milyon inci kastım nice daha örnekleri var kardeşlerim. Kolay gelsin diyorum :)

2. tabi kasarsın botla gemi geliştiriyorsun birde hava atıyorsun

3. mamı_55

mamı_55 User

Ne kısmetse oyunu yıllardır oynayanlarda şikayetçi sen tüyosunu ver bakim bu işin madem 4 saatte 1m kastın bizde bilek

яoтαsız bunu beğendi.
  4. heaty

heaty User

Sen git okadar mojo topla hiç çıkmasın, insanı çıldırtır vala :) Mesela bugün de attım bendede çıkmadı

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  5. 4 saatte gülle almadan nasıl 1 milyon kastığını açıklarmısın güzel senaryo yazıyorsun

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  6. inanma globalde daha kimse gülle biriktirmedi heleki ahtapot güllesi. kimse yoksa ançak 2 görevi yapmıştı 10bin gülle +150bin gülle 160bin gülleyi harcadıktan sonra normal elit cephane kullanmıştır. 4 saatte bir milyon zor biraz severda cok yeni oyuncu var kesmezler

ZülfikarReis bunu beğendi.
  7. Havai diye bişey var dimi tüm adalar bizde indirimle pazardan alması kolay. Siz kendş senaryolarınızı yazarsanız daha iyi olacaktır. Bal kabağı etkinliğine odaklanın o halde.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.