Baskın Partisi

Konusu 'Eski Duyurular ve SSS' forumundadır ve ●ђр● tarafından 18 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sürekli batık geziyoruz haritada nasıl etkinlik anlamadım ki 30 k vuruyor npcler

яoтαsız bunu beğendi.
  2. görevi aldım 2 tane kestim görev sıfırlanmış sıkıntımı var

3. görevler günlük olduğu için yetiştirememiş olabilirsiniz belki

4. etkinlik sayacı niye gözükmüyor sayın adminler

5. İyi güzel de baskın amiralinden 50 m dp kesebilecek fırsat nerde? Geminin yanına gidinceye kadar canı yarılanıyor. Tek önümüze düşse sağlam gemiler batarken biz nasıl dp keseceğiz? Üstelik tamirler de jet (!) hızındayken???

яoтαsız bunu beğendi.
  6. başkası hasar alırken vurabilirsiniz ;)

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  7. konuya bir göz attım ama ya şikayet etmek artık alışkanlık oldu yada şikayet edenler bot kullanıyor veya oyunu anlamadan oynuyor.
    1. Etklinlik oldukça karlı kimse boşuna şikayet etmesin.
    2. tek sıkıntı gemilerin çok fazla hasar vermesi o yüzden arkadaşlarla beraber oynanmalı.
    3. dolaşırken batanlar bot ise müstahak, hep batsınlar bence :) bakın bu sayede her tarafta pırıltı bulunabiliyor artık.
    4. yok ben kendim oynarkende batıyorum diyenler, tılsımda kasabilirler
    5. ben tılsıma girmek zorunda mıyım diyenler, o halde haritayı çapraz dolaşmayın ve harita kenarlarından gidin bu şekilde batmazsınız.

8. selami

selami User

balyoz alev satşa cıktı bari şu gülleyi artık koyun karaborsaya.
    gülleden para gelmez fazla koyun artık şu karaborsaya .s

яoтαsız bunu beğendi.
  9. Gelmez artık bu saatten sonra heralde. 50m vursanız aslında gerisi kolay ama tabii 50m de az değil ne yazık ki

яoтαsız ve VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  10. Maalesef bu etkinlikte kod verilmedi

11. Rica ederim iyi oyunlar :)

12. Ya usta genel olarak söyledikleriniz doğru ama metin içinde, şikayet edenler genelde bot kullananlar, kısmı yanlış gibi. En azından, botu hiç kullanmayan, ne olduğunu da forumdan öğrenen birisi olarak öyle düşünüyorum :)

яoтαsız bunu beğendi.
  13. sizin şikayet için ayrıca yazdım ;) batmaktan şikayet edenler için bot kullanıyordur dedim

14. Global 6nın etkinlik oenceresi sorunu düzeldi mi? Benim oynadığım serverda sabah resetiyle birlikte kapandı geri sayım sayacı

15. dün gelen sabah resetiyle kapandı global avrupa 6 da bu sabahki resetle düzeldi şuan problem yok

16. Bizim serverda da tam tersi oldu :D dün vardı bugün yok neyse sabah resetiyle düzelsin de gerisi öd yani :D

17. kaddarr

kaddarr User

şu etkinlik bitsede pırıltı bari topluyabilsek

18. heaty

heaty User

günlük 30-50k inci kasarken pırıltıdan etkinlik zamanında 10k yı zorlayamıyorum :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.