Baskın Partisi

Konusu 'Eski Duyurular ve SSS' forumundadır ve ●ђр● tarafından 18 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. karaborsaya gülle koyun!!!! oyundan azcık zevk alalım yahu

яoтαsız bunu beğendi.
  2. Mevzuyu anlamıştım ama şimdi netleşti:
    Güya etkinlik npc si, oyukla vurma, sen daha görmeden yarı canını alsın...
    Uzun zamandır doğru dürüst açıklama yapılmadan tamirlerimiz düştü. 2200'den 1000' kadar. Üstelik yürüyen tamircim varken. İki senedir sırf yürüyen tamircim ölmesin diye viplik uzatıp duruyordum. Tamire harcadığımız zaman oyun zamanını geçti.
    Eeee bu böyle gitmez. Şimdi UÇAN TAMİRCİ zamanı! Yani, hem biraz fazla dp tamiri hem oyundan çıkmışken açtığında ful tamir :) Ve muhtemelen bu yeni tamircinin fiyatı (6. seviye mi derler, 7. seviye mi derler bilemem artık) mesela 1.5 m inci! Nasıl ama??
    Yakın bir gelecekte böyle bir şey çıkarmazlarsa bir daha konuşmamak üzere susacağım :))

яoтαsız bunu beğendi.
  3. karaborsa güllesi diyoruz ama duyan yok galiba veya kod verilmeyecek mi

яoтαsız bunu beğendi.
  4. Bu etkinlikten vazgeçin artık güllesi olan ve paket olarak satin alanlar kasiliyor bizde izliyoruz harika !!!

яoтαsız ve VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  5. OutLaw_07

OutLaw_07 User

ya şu baskın üyeleri biz sıkmadan sıkmasın artık ya.bu nedir,ışınlanmaya ışınlattırmıyolar,tamir ettirmiyolar,bir o kadar fazla vurmaları da cabası.neye göre,kime göre etkinlik yapıyorsunuz anlamıyoruz.full gemim 9k yiyor,kim bilir gemisini yeni açan kaç yiyordur.nerdenbaksan bi 30 40k yiyordur.Allah sabır versin bütün oyunculara

яoтαsız ve TiryakiHasan bunu beğendi.
  6. çok haklısın vuruşları düşürülmesi lazım benim gemimde artık yapılaçak bir şey kalmadı 6 bin vuruyor bana ve hızlı mesafe yüksek
    defalarca ana gemi cıkarttım. millet gelene kadar battım ben neden f+f+f oldumki ne yararını gördüm ne faydasını

15bin 20bin 40 bin darbe alan var millet nasıl kassın

7. OutLaw_07

OutLaw_07 User

aynen öyle.baskın üyesi vuruyorum ama bi yandan admirali çıkartmak istiyorum bir yandan da korkuyorum çıkartırsam batıcam diye

яoтαsız bunu beğendi.
  8. cs1907

cs1907 User

vuruşları cok yuksek

яoтαsız bunu beğendi.
  9. NavySEaL

NavySEaL User

Yani gerçekten seafight saçmalama konusunda kendini aştı. Tamam anlıyoruz karaborsaya gülle yüklemiyolar para kazanmak için bakın buna gerçekten alıştım ve şikayetçi deilim ama bırakında para yatırmamayı seçip oyunu normal mekaniklerinde oynamak isteyen insanda oynayabilsin.. Sandık toplayamıyoruz pırıltı toplayamıyoruz para kasamıyoruz neden biliyonuzmu gemim f+f+f sayılabilecek bi gemi olamsına ragmen 9k yiyor baskıncılardan. cidden sacmalık ve bişey daha var burayada hi bi yetkilinin bakıp burda yazılanları ilettiğini dusunmuyorum. oyalama amaçlı bi başlık.

10. mamı_55

mamı_55 User

+++

Sürekli konu açıp durmasınlar oraya yazsınlar diye açılan bir başlık sadece.

яoтαsız bunu beğendi.
  11. carbon™

carbon™ User

baskın üye si tasarımını baskın üyesi keserek şanş icabı elde edelim bence
    tasarımın özelleiklleride iyi olmalı ama

яoтαsız bunu beğendi.
  12. BIRAKTI

BIRAKTI User

bu karaborsada karaborsayamı düştü gülle olmadıktan sonra ne anlamı varki karaborsanın yine boş bir etkinlik artık yapmayın etkinlik daha iyi sıkıldık artık sürekli para harca para harca harcasakta sorunlar sorunlar tasarımı darbeden alma şansı trilyonda 1 bu seafıhgt ın gidişi gidişe benzemiyor sogutuyorsunuz bizleri

13. VURUŞLAR MENZİLLER VE KARABORSADA CEPHANE OLAYI DEĞİŞMEDİYSE OYNANMAZ MOLA VERSİN HERKEZ BELKİ BAŞKA Bİ OYUN BULURUZ O ARA O OYUNDA DEWAM EDERİZ ARTIK :)

14. selami

selami User

şu oyuna 2 şer saat girmeyin npc keseyin belki koyarlar karaborsaya gülle

15. güleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nerdeeeee

яoтαsız bunu beğendi.
  16. SosyopaT

SosyopaT User

Merhabalar,öncelikle bazı oyuncuların etkinlikten zevk almadıklarını bildirmekle başlayayım sözlerime,bu etkinlik sağlam gemiler için gayet güzel olabilir ama alt haritalarda düşük level gemilerinde bulunduğunu hatırlatayım.4 gün boyunca bu oyuncular ne yapıcak ? inci kasmak isteseler 2-1 haritasında bile var bu baskıncılardan yeni bir geminin canı 80-85 k baskıncı vuruyo 30 k direnmek imkansız gibi bişey,görev yapmak istese aynı keza her an her yerden çıkabiliyor baskıncılar,eminim bu konudan rahatsız olan tek oyuncu ben değilimdir,bu etkinliğin 2-1 - 2-4 haritalarından kaldırılmasını düşünmekteyim,etkinlikten faydalanmak isteyen gider 3-1 ve yukarısında faydalanır zaten.Gereğinin yapılmasını şiddetle istemekteyim.İyi çalışmalar,iyi oyunlar,iyi çalışmalar. . . .

яoтαsız bunu beğendi.
  17. carbon™

carbon™ User

sağlam gemi için güzel olsa ne olacak
    daha önce sağlam gemiyle oynuyordum etkinlk yine sıkıyordu

яoтαsız bunu beğendi.
  18. BüRKüT*

BüRKüT* User

"Ne kadar uzağa gidersen git başladığın yere dönersin sonunda"
    Ramiz dayı haklıymış.Ben şuan başladığım yer olan 1/1 e geri dönmüş bulunmaktayım.

яoтαsız bunu beğendi.
  19. Hyden

Hyden User

valla ilk günkü görevi yaparsanız sonrası gelir günlük görev 150 bin ahtapot veriyor aldıktan sonra hergün bir önceki gülleyle görevinizi yaparsanız ortalama 75-100 bin inci kasılır bence güzel :)

20. heaty

heaty User

iyi hoş diyonda yeni yeni başlamış birinin bırak 10tane 1 tane npc kesmesi imkansız :) yani vuruşları daha az olsa iyi olabilrdi belki

яoтαsız bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.