başka ülke üzernden gemi açma

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve «КяǎŁǍяťuя» tarafından 15 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Slm benim bir sorum olcak bazı oyuncular venezuela ve hindistan üzernden gemi açıp tr serverlerine geçiş yaptılar ve bu açılan hesaplarda parayla alınan malzemeler çok ucuza geliyor trde 100 tl ise venezulea hindistan üzerndeki gemilerde 20-30 tl oluyor ve bunu tr serverlernde bir kaç gemi yaptı 1 senede içinde inanılmaz şekilde gülleler kristaller paketler vs çekildi toplasak bin lirayı geçmeden sıfırdan açıp yaptılar alışverişi hindistan ve venezulea statüsünden yaptıkları için malzemeler paketler çok ucuza geldi ve gemileriin herşeyini fulleyince normal tr statüsüne geçiriyorlar benim sorum şu bu gemiler şimdi yasal yollarlamı yapıldı yoksa normal yollamı bakuıyoruz adam sadece 20 milyon buz çekmiş türkiye statüsünden çekmeye kalksak 4 milyara yakın para gider ama venezulea ve hindistan üzerinden milyar değil 400 milyona geliyor o gülle bunlarla alakalı bir açıklama olmadı şimdiye kadar forumda eminm oyun yöneticileri bunun farkındadırlar ve o kişiler o gemileri maliyeti ucuz bi şekilde yapıp tr serverinde başka kişilere pazarlıyorlar

2. bende şikayetçiyim bu konuda çıkar amaçlı kullanılıyor ve bununla ilgili bir çalışmanın olduğunu düşünmüyorum çünkü bir açıklama yapılmadı adamlar çok ucuza alışverişlerini yapıyorlar misal benim 400 bin buzyanığı 35 tlden aldığım paketi onlar 15 20 liradan alıyorlar aradaki fark çok büyük uzun lafı kısadı bir yaptırım düşünülüyor mu?

3. 2 yıldır seafight bunun üzerinde çalışıyormuş 2020 ye kalmaz düzelir :)

4. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Bu tarz açılan hesaplar bildiğim kadarı ile sistem tarafından banlanmaktadır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.